ZieLa Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nick: ZieLa Imię: Jakub Wiek: 18 lat Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jako aktywny forumowicz, myślę, że sprawdziłbym się dobrze w tej roli. Popełniłem kilka błędów kiedyś jako UBT ale dorosłem, więc z takim doświadczeniem nie będę popełniał tych samych głupich błędów. Jako admin wykonuję swoje obowiązki bez zarzutów oraz bez skarg. Przepraszam za moje złe zachowanie jeszcze raz i proszę o drugą szansę. Ludzie się zmieniają, na lepsze i na gorsze, ja chcę udowodnić, że zmieniłem się na lepsze. Doświadczenie w ocenianiu demek: Z rok Jak długo gram w CS:GO?: 3-4 lata, 2kh Ile czasu poświęcam forum dziennie: Kiedy mogę jestem, zazwyczaj od 10 do 2 Znajomość SM: 6/10 Link do profilu steam: STEAM Kontakt: STEAM, forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 - sytuacje z tobą w roli głównej (old forum) - zachowanie na old - nadużywanie swoich praw UBT na old forum NIE 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -Aktywność na forum, chyba najgorsza z aktualnych kandydatów -Kolejny co chce iść w ślady schmidta +SM -Multi wyjaśnił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 nie -sytuacja na staryn forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 NIE -Aktywność na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 nie -nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 +wiek +ogarnięty +widać że mu zależy na randze Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Na tak +wiek +doświadczenie +ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Nie :c -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Każdy zasługuje na drugą szansę, na Tak +wiek +aktywność w miarę +stara się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Tak Aktywność + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) +sm +ogarnia +wiek + widać że mu zależy na tej randze ponieważ robi super rozpiski co widać pod skargami na TAK Edytowane 25 Maja 2020 przez IGOR8YO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Spoiler superancko rozpisane demka, zna się na rzeczy old forum to old forum, co było to było a teraz widać jako tako że ziomek ogarnia i nie pcha się na degradando, przecież inaczej nie miał by admina co nie? na Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Zmieniam zdanie na tak +wiek +rozpiski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 W dniu 21.05.2020 o 15:00, ravii napisał: - sytuacje z tobą w roli głównej (old forum) - zachowanie na old - nadużywanie swoich praw UBT na old forum Według Ciebie ludzie się nie zmieniają? Może czasami warto dać komuś 2 szansę +Wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +Wiek +ogar Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +moja z 1 lepszych mordeczek +wiek +ładnie rozpisuje Na Tak! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +doświadczenie +wiek tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sham0n Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +staż +Wiek Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SN4JP3R Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +Wiek +ogar +sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 na tak +ladnie rozpisuje demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Na Tak +ładnie rozpisane skargi +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 +super rozpisuje demka +wiek zdecydowanie na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Można dać szansę, TAK +Wiek +SourceMod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 28 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi