frosztj Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nick: Frosztj Imię: Piotr Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Sądzę że jestem dobrym kandydatem ponieważ potrafię dobrze i dokładnie rozpisać demo, jestem obiektywny i w nadawanych przeze mnie karach nigdy nie faworyzuje graczy znam taryfikator, w sprawdzaniu demek nigdy nie trzymam żadnej ze stron i rozpisuje demko rzetelnie, nie ważne czy ktoś jest moim znajomym czy nie . Chcę pomóc reszcie UBT bo obecnie jest bardzo dużo skarg a niestety członków UBT jest tylko 2 i widać że nie nadążają z powodu nadmiaru skarg, na obecnym forum jestem od czerwca 2019 roku i dobrze je znam. Gram też na wielu serwerach więc poznałem dużo pojęć które są indywidualne dla każdego serwera,mam nadzieję że moje doświadczenie wystarczy aby pełnić tak ważną rolę. Doświadczenie w ocenianiu demek: Demka oceniam od ok. roku wcześniej sprawdzałem tylko gdy miałem zgłoszenia od graczy bądź podejrzewałem ich o łamanie regulaminu, obecnie zacząłem też sprawdzać demka do skarg i sprawia mi to przyjemność. Jak długo gram w CS:GO?: Od premiery z przerwami Ile czasu poświęcam forum dziennie: zależnie, zazwyczaj wchodzę parę razy dziennie zobaczyć skargi i powiadomienia resztę czasu spędzam na chatboxie i przeglądając resztę forum. Czyli tak 1-2godz dziennie. Znajomość SM: 8/10 Link do profilu steam: Steam Kontakt: TS3 Spoiler Nick: Piotrek/frosztj zazwyczaj ts3 AS Discrod Spoiler Piotr#5073 Oraz Steam 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na TAK +wiek +staż na as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak +wiek +staż +doświadczenie +sm +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +ogar +staż +sm, chociaż w to wątpię że masz wiedzę na poziomie opiekuna serwera, będąc tylko adminem na serwerach Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +ogarnięty +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusion666 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Hmm. Tak się patrzę na twoje podanie + Wiek + Staż +lekki ogar -Sm Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek 3 minuty temu, Terminator napisał: Na tak Daj jakis argument ze jesyes na tak bo dostaniesz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek +staż +ogar +froszti +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 12 minut temu, Terminator napisał: Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Nie -Za dużo rang, nie róbmy schmidta v2 -Imho na jb nie wywiązujesz się z obowiązków +SM +Wiek -Aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Tak +wiek +sm +aktywność, staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 na tak -za duzo rang +ogarniety +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na +Pajac +Staż +Wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado1995 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Na tak! +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +wiek +staż +sm +aktywność Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 tak pomocny+ mily+ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 +Wiek +sm TAK Chce zobaczyć jak ogarniasz admina na 3 serwerach i jeszcze UBT 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 TAK +Wiek +SourceMod +Doświadczenie +Kumpel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 na tak 1 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. //3 warn, nie stosujesz się do regulaminu to zostajesz odpowiednio nagradzany Przez NiceOne, 22 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 +wiek +Doświadczenia +SM +Jest ogarnięty Na TaK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 na TAK +wiek +sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 24 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Na tak. +sm +wiek +ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 26 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 +wiek +staż +aktywność +jeżeli ogarniesz tyle rang Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 27 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 (edytowane) +ładnie rozpisujesz demka - dużo masz adminów (Proszę to jako jeden post) Edytowane 27 Maja 2020 przez Drix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi