chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Nick: chakra Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Bardzo często gdy jestem na serwerze nie ma admina w tym czasie ludzie przekrzykują się, spamią freekillami, wyzywają siebie i rodziny innych graczy, opowiadają bardzo zabawne żarty na temat wady wymowy kacpra, po prostu patologia jako iż jestem dość aktywnym graczem będę starał się chociaż w małym procencie zmniejszyć ilość takich sytuacji. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem admina na arenkach 1vs1 przez 2 miesiące i aktualnie posiadam range admin na serwerze rt3 Jak długo gram w CS:GO?: w cs go gram już około 5 lat w tym czasie przegrałem ponad 2000 godzin W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Bardzo różnie, od 9-22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[USA] chakra/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/chakra333/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Przechodzę mutację Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 O kierwa proste że tak. 1 1 3. Wypowiedzi w podaniach mają być określone (Tak lub Nie) przynajmniej z jednym argumentem za swoim stanowiskiem. - Okres próbny to nie głos na 'Tak' lub 'Nie'. - 'Powody wyzej' lub 'Powody XXX' to nie argument. Przez PiKe, 14 Maja 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Nie. Nieogar - wiek - sam często jesteś w tym gronie które robi syf na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Tak +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 7 minut temu, frosztj napisał: Nie. Nieogar - wiek - sam często jesteś w tym gronie które robi syf na serwerze Nieogar? XDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 -Czesto się kłócisz mimo tego, że nie masz racji +wiek +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na tak -rekompensata -miły -sprawiedliwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 na tak wiek sm aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boosted Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 na tak -młodziutki +sm +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 NIE -Prosił już kilka osób na pw .............. - wiek -konfident 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 ta ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 NIE -Wiek -Mutacja (admin bez mutacji ? słabo to wygląda) -Zachowanie (bardzo często prowokujesz/wyzywasz) -Nie ogarniasz // Nie wiem jak to w ogóle możliwe, że masz Admina na retake XDD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deleted_account Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 nie, nieogarnięty dzieciak, drze morde na serwerze, często wypowiada się (wręcz wykłóca) w sprawach w których nie ma racji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Niestety na nie -ostatnio jak miałeś admina nie dawałeś sobie rady za co dostałeś dengu -/+ wiek -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 +Sm +Doświadczenie +Braciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 na Nie -zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 +Lepszy kandydat niż @ mondej +sm +doświadczenie -mutacja +aktywność +chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3AD Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Na nie zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 +/- aktywność - zachowanie -kultura(przestałeś nagle wyzywać 2 dni przed złożeniem podania) -mutacja Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 Tak +miły +aktywny +ogarnia +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 23 minuty temu, Tetsuya napisał: +/- aktywność - zachowanie -kultura(przestałeś nagle wyzywać 2 dni przed złożeniem podania) -mutacja Jestem na nie Osoba, która obraża innych graczy szkodząc mieniu serwera wypowiada się na temat podania innego użytkownika? +Ogarnięty +osoba zaangażowana w to co robi Na WIELKIE TAK!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 +Aktywność +Doświadczenie +Wiek +Sm Kiedyś byłeś nie ogarnięty, mam nadzieję że nie będę żałował tej decyzji Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 na tak -zachowanie czasem +wiek +/- ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 15 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Nie, zachowanie i zbyt wysoka samoocena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi