Gniewko Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach): "Gniewko Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) jestem na serwerze dość często i jest czasami patola i chciał bym utrzymać serwer w porządku. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jakiś czas jestem adminem na rt2 i rt3 Jak długo gram w CS:GO?: 4 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zależy ale raczej w godzinach porannych a jak jest szkoła to popołudniu Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/"Gniewko v2/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/"Gniewko/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/gniewkokocur12/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) TAK Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) 58 minut temu, Gniewko napisał: jestem na serwerze dość często Jakoś tak często ciebie nie widzę -aktywność -zajmujesz się 2 serwerami lepiej zajmij się nimi Nie Edytowane 5 Maja 2020 przez Asko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo4321 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 TAK +wiek +mutacja +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +/- aktywność + doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 - za dużo serwerów masz do ogarnięcia przez co będzie ci ciężko Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Teraz, ravii napisał: - za dużo serwerów masz do ogarnięcia przez co będzie ci ciężko Nie dokładnie, zwłaszcza że nawet nie minął miesiąc od kiedy masz admina na 2 serwerach - pierw wyrób jakieś godziny na rt i pokaż że potrafisz ogarnąć 2 serwery na raz - aktywność, na jb trzeba niestety często siedzieć bo co chwilę coś tam się dzieje na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 -Aktywność -Masz admina na 2 serwerach -Nie widziałem jak ogarniasz CT NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Na nie +/- aktywność -masz już admina na 2 serwerach -również nie wiem czy ogarniasz ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synartur Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +doswiadczenie +wiek +mutacja +mikro TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nie Masz już admina na 2 serwerach, zajmij się narazie nimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +Doświadczenie +/- Aktywność +wiek +ogar Na tak, myślę że na serwerze tym im więcej adminów tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Jestem na nie Nie ogarniasz ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 nie ogarniasz na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Drugi ja Na NIE +wiek -aktywność +doświadczenie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nie :v -ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zer00 Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 -nieogarnia ct -2 serwery masz do ogarnianiana na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Nie widziałem go ani razu na serwerze, ale tego co widzę to daje się sprowokować a jb to nie jest prosty serwer więc na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 +wiek -/+sm -aktywność Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 -aktywność -średnio ogarniasz -za dużo chcesz mieć do roboty(za dużo adminowania) Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 5 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 -nie widziałem Cię ani razu w ct -grasz za krótko na serwerze Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Na nie Wiek+ Ogarnianie- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Nie +wiek -nie widziałem cie w ct -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 6 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Nie za dużo masz adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi