ravii Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Tak więc dziś jeszcze zaprezentuje wam jak znaleźć GT do serwera Only AWP. Zapraszam serdecznie! Tak więc wchodzimy w linka tutaj KLIK. W na owym zdjęciu zobaczycie co i jak trzeba wypełnić. Tak więc wpierw trzeba wypełnić lukę poniżej oraz kliknąć "SEARCH". Następnie klikamy w tabeli "ravii''. Możemy zobaczyć naszą aktywność na serwerze przez cały czas (aż do resetu gametrackera) przykładowy screen jak to wygląda. Następnie Kopiujemy link. . Pozdrawiam serdecznie oraz mam nadzieje że komuś się przyda! Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez ravii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 dzieki od teraz wiem juz jak sprawdzic tobie gt superancki poradnik 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZieLa Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Poradnik do gt? xD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Serio? Zacznijcie robić poradniki, jak zrobić sobie kanapkę i ją zjeść. BEZ SENSU! Dla mnie spam i zbędne. PS: Mogłeś chociaż pomyśleć i zrobić ogólny a nie do jednego serwera ale i tak, bez różnicy, bo poradnik bez sensu. Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez xKolorowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 7 minut temu, xKolorowy napisał: Serio? Zacznijcie robić poradniki, jak zrobić sobie kanapkę i ją zjeść. BEZ SENSU! Dla mnie spam i zbędne. wiele osób nie wie co to GT lub nie wie jak to działa :v widzę to na przykładzie składanych podań czy organizowanych konkursów PS: Mogłeś chociaż pomyśleć i zrobić ogólny a nie do jednego serwera. tutaj kolega ma racje dam pozytywną ocenę, jeżeli to poprawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) Wizualnie tamten poradnik lepiej wypadł, aczkolwiek taki zły nie jest. Jako osoba, która spędziła sporo czasu na sieciach serwerów spotykałem się z osobami, które nie mają pojęcia co to jest GameTracker i zazwyczaj pisały w podaniach, że nie wiedzą co to jest lub zostawiały puste pole. Mimo wszystko ode mnie masz plusa za pracę! Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez empi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dla nowych może się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Poradnik wydaje się być oczywisty, lecz trafiają się tacy agenci co nie potrafią wstawić odpowiedniego linku gt. Jak dla mnie ocena pozytywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dam ocenę pozytywną, ale lepiej by było gdyby dotyczył wszystkich serwerów A nie tylko awp. 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
empi Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 (edytowane) @ RuteKjakie to ma znaczenie? To jest ogólnikowy poradnik, przecież na wszystkich serwerach GT wygląda tak samo, nic tam się nie zmienia. W sensie taki sam proces odbywa się na każdym serwerze, gdy wyszukujemy swoje GT. Pozdrawiam Edytowane 30 Kwietnia 2020 przez empi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKolorowy Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 3 godziny temu, empi napisał: @ RuteKjakie to ma znaczenie? To jest ogólnikowy poradnik, przecież na wszystkich serwerach GT wygląda tak samo, nic tam się nie zmienia. W sensie taki sam proces odbywa się na każdym serwerze, gdy wyszukujemy swoje GT. Pozdrawiam Tylko weź pod uwagę, że np nie każdy może wiedzieć jak wejść w ogóle w GT, skoro nawet nie wie co to GT. W sumie, przemyślałem raz jeszcze ten poradnik i może być rzeczywiście przydatny dla młodszych użytkowników forum, a moja ocena była zbyt pochopna. ^^ Jeżeli dodasz do poradnika, gdzie wejść w GT, moje ocena będzie pozytywne. ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Ocena pozytywna, ładnie opisane, tylko czemu jeden serwer xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Jak dla mnie + bo możliwe że dzięki temu poradnikowi nie będzie proszenia kogoś o gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 jest punkt o tym i krótki opis w każdym regulaminie podań na admina ale niech będzie, że na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi