Skocz do zawartości

[Odrzucone] Zadania matematycznie powrót??)

Udostępnij

Tokyo77

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to:Przywrócenie na Serwer działań matematycznych 

Treść: Na serwerze zostały usunięte zadania matematyczne A za nie dodano KPN

Czemu miały by wrócić?Obecnie szanse, że nazbierasz na jakiś model czy na gang są znikome jedyna twoją nadzieją jest ich kupienie zadania matematyczne na hns mogły by się pojawić ,bo to jest hns tu sie chowasz często w Kryjówkach I nie masz co robić nie masz jak zarobić bez ryzyka stracenia.

Edytowane przez Tokyo77
  • Lubię to! 1

Kalkulując, że na mapie o ile pierwszy wytypujesz dostajesz 100-200 kredytów za samą gre matematyczną (nie jestem pewny co do tego) to jest to nieopłacalne skoro jest KPN gdzie przynajmniej mozesz miec x szans żeby podwoić sobie kredyty więc analogicznie na gang/model uzbierasz szybciej. :no:

• Haha! 1

Na Tak, pod warunkiem że baza działań będzie obejmowała co najmniej 200 różnych działań (na poprzednią "bazę danych" z zadaniami gracze mieli porobione bindy) ps w wolnej chwili mogę pomóc 

jak też myślę że admini też mieliby coś ciekawego do zaproponowania

2. Chyba nie jest dużym problemem zwiększenie nagrody za poprawne wykonanie zadania

3. Na hns te hazardy wciągają graczy tak mocno, że co trzeci chwyciłby się przysłowiowej brzytwy. Gracze posiadając 0 kredytów na swoim koncie "walczyli" o 3-25 kredytów z zadań matematycznych.

• Haha! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności