Tokyo77 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 (edytowane) Propozycja to:Przywrócenie na Serwer działań matematycznych Treść: Na serwerze zostały usunięte zadania matematyczne A za nie dodano KPN Czemu miały by wrócić?Obecnie szanse, że nazbierasz na jakiś model czy na gang są znikome jedyna twoją nadzieją jest ich kupienie zadania matematyczne na hns mogły by się pojawić ,bo to jest hns tu sie chowasz często w Kryjówkach I nie masz co robić nie masz jak zarobić bez ryzyka stracenia. Edytowane 29 Kwietnia 2020 przez Tokyo77 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Kalkulując, że na mapie o ile pierwszy wytypujesz dostajesz 100-200 kredytów za samą gre matematyczną (nie jestem pewny co do tego) to jest to nieopłacalne skoro jest KPN gdzie przynajmniej mozesz miec x szans żeby podwoić sobie kredyty więc analogicznie na gang/model uzbierasz szybciej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na nie 1.i tak większość osób nawet nie zauważy że to wróciło 2. Mało opłacalne i przez cały dzień robienia tych zadań wzbogacisz się może o jakieś 2,3 może 4k a na kpn w jeden dzień możesz zarobić 50k w dzień jak umiesz grać i myśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Nie wiem jak to wygląda na HNS, ale np. na JB jest totalna inflacja kredytów, i ludzie tam co chwile bety +10k dają xD. Na nie, zajmowało dużo, nikt prawie się w to nie bawił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 na tak fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Zawsze to było jakieś urozmaicenie gry. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na tak Na hns spoko były te działania bo zawsze coś więcej do roboty w kampie jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado1995 Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Jestem na tak. byly bardzo przydatne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na tak. Jedyna gra na której zyskujesz a nie tracisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na TAK! 3 godziny temu, Natural napisał: 1.i tak większość osób nawet nie zauważy że to wróciło Ciebie to chyba nigdy na hns nie było xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na Tak Chociaż gracze w kryjówkach nie będą się nudzić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Patrząc na to że po schowaniu się nie masz nic ciekawego nie roboty to powtórka z matmy była by git. Jeśli będzie dodane tylko na HNS to jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2020 Na Tak, pod warunkiem że baza działań będzie obejmowała co najmniej 200 różnych działań (na poprzednią "bazę danych" z zadaniami gracze mieli porobione bindy) ps w wolnej chwili mogę pomóc jak też myślę że admini też mieliby coś ciekawego do zaproponowania 2. Chyba nie jest dużym problemem zwiększenie nagrody za poprawne wykonanie zadania 3. Na hns te hazardy wciągają graczy tak mocno, że co trzeci chwyciłby się przysłowiowej brzytwy. Gracze posiadając 0 kredytów na swoim koncie "walczyli" o 3-25 kredytów z zadań matematycznych. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krysiaa Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi