IGonnaHitYa Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Dowiedziałem się dzisiaj ,że dla wardena i deputy jest opcja w menu wyciszenia tt. Niektórzy jej nadużywają i przy końcu 1 mute'a nadają kolejnego. Z tego powodu proponuje dodanie punktu ,który regulowałby używanie tej opcji raz na mapę. @ BeeMay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Jestem za, nie zaszkodzi to nikomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Proponuję aby to dodać, że warden może to odpalić ale na ok. 30 sekund na rundę i wyłączyć klikając znowu tą komendę w menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Jestem za, ostatnio dużo osób się o tym dowiedziało i ludzie zaczeli tego nadużywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 W dniu 23.04.2020 o 22:52, Matysiak napisał: warden może to odpalić ale na ok. 30 sekund na rundę i wyłączyć klikając znowu tą komendę w menu. Bardziej za taką wersją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 takk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karat Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 14 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2020 W dniu 23.04.2020 o 22:52, Matysiak napisał: Proponuję aby to dodać, że warden może to odpalić ale na ok. 30 sekund na rundę i wyłączyć klikając znowu tą komendę w menu. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek2 Opublikowano 30 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 23 kwiecień KEKW ktoś coś do roboty ? :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 16 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2020 1. Drużyna Strażników ma prawo: Wyciszenia więźnia na 1 rundę, jeżeli nadużywa on mikrofonu. W przypadku braku poprawy, wyciszenie może trwać dłużej. Propozycja została przyjęta. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi