Matysiak Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Propozycja to: Komenda !repeat Treść: Aktualnie jeden więzień może użyć komendy kilka razy, proponuję wrócić do starego trybu aby można było użyć tej komendy tylko raz, ponieważ często przeszkadza to w prowadzeniu/nie daje prowadzić. A najlepiej żeby był ogólny CD na serwerze, aby można było użyć tej komendy co np. 10-20 sekund. Lub o naprawienie pluginy, jeśli takowy jest zepsuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Jestem na tak, niby za to jest ban ale admini przy takim nadużywaniu nie dają rady, za dużo do roboty mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 7 minut temu, Matysiak napisał: A najlepiej żeby był ogólny CD na serwerze, aby można było użyć tej komendy co np. 10-20 sekund. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 (edytowane) na tak ludzie bawia sie tym denerwując innych jak najbardziej za Edytowane 15 Kwietnia 2020 przez KopeK błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jestem na Tak. Często gdy Warden mówi polecenie np. gdy więźniowie są w celach gracze nadużywają tej komendy i nie da się nic usłyszeć nawet jakby ktoś chciał powtórzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Jak najbardziej jestem za wprowadzeniem takowej zmiany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Na tak, ale admini mają możliwość dania gaga osobie która nadużywa tego z powodem "przeszkadzenie w prowadzeniu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeeMay Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Na tak, Myślę że CD tego powinien wynosić 20s. Tak będzie lepiej, ponieważ TT nie ma możliwości spamu !repeat , lecz ma możliwość poproszenia o powtórzenie komend. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi