Agata_Z_Fiata Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Nick: Agata Z Fiata Wiek: 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Zacznę od tego że bardzo spodobała mi się ta sieć serwerów, chętnie w każdej wolnej chwili pogrywam. Często dochodzi do sytuacji w których nie ma admina. Oczywiście gdy, admin jest to może sobie rady nie dać, jestem chętny wspomagać serwer, myślę że nadaję się na admina. Warto spróbować, mogę wnieś dużo dobrego. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na serwerach 1.6 (dawno trochę) Jak długo gram w CS:GO?: 2-3 lata 1.6 / ok. 2tyś h CS:GOW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Sytuacja jest bardzo różna, czasami w nocy, w dzień, ale jestem aktywny Link GT: https://www.gametracker.com/player/Agata Z Fiata/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[THC] Agata Z Fiata/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[kids] Agata Z Fiata/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10, ale szybko się uczę i jestem chętny chłonąć wiedzę Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Nowaczekk/Mikrofon: Jest. Mutacja głosu: Oczywiście.Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 NA NIE -praktycznie nie czytelne podanie -sm - czasem wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata_Z_Fiata Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Właśnie chce poprawić podanko, było czytelne i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 +Aktywność +Wiek -SM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Tak +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie +aktywność -nieogar -nie widze Cie w tej roli -sm Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Chkr 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Na tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alon3m3n Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 NA TAK -Aktywny -Ogarnia -Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) -kultura Popraw zachowanie na serwerze to zmienie zdanie, póki co . Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez Kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 +aktywność +ogar +miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mNk Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Na TAK +ogar +wiek +czesto jest na serwerze +nie wyzywa, , jest miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 (edytowane) Na nie -wyzysasz -zachowanie +aktywność Edytowane 8 Kwietnia 2020 przez mondej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 a więc tak generalnie trochę się nad tym zastanawiałem, ale po tym co zobaczyłem na ostatniej mapiej nie miałem wątpliwości. -proszenie o ''na tak'' pod podaniem -Kultura to chyba wystarczy, taki ktoś nie powinien dostać takiej rangi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula408 Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 na tak mily pomocny zawsze przypomina o kulturze gdy ktos przesadza ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbit Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Na tak ale zachowanie do poprawy -kultura czasami +pomocny -znajmość sm +wiek +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 sm- wiek nie wiem oco chodzi z wiekiem bo kiedyś pisałeś podanie i napisałeś 16 lat :0 na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adiboo91 Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 -kultura wyzywasz -nieznajomość regulaminu -opinia spytałem się kilku osób i powiedziały że kłucisz się mimo że nie masz racji. -sm przykro mi ale na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nie -słabe zachowanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xkarperx Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ode mnie poczciwe TAK +wiek +czesto jest na serwerze +nie wyzywa, , jest miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Można dać szansę +Wiek +Aktywność +Miał admina w 1.6 więc wie co jest pięć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 +wiek Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 -nie ogarniasz do końca ct -wyzywasz -naduzuwasz mikro nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) -ogarniasz -raczej nie wyzywasz tak Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez Karczmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheemieORbirthday Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 -zachowanie -nie do końca ogarniasz ct -wedlug mnie sie nie nadajesz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Podstawą admina jest nienaganne zachowanie oraz wysoka kultura osobista. W Twoim przypadku z tego co widze jest to zaburzone. Na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi