Maczo2k15 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Maczo2k15 Nick admina:(od którego dostałeś bana) miczus Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) koło 21:15 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) DV1 Powód bana:(podany przez admina) nie wiem , mozliwe dlatego ze powiedzialem ze napisze skarge na likurtonusa. Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie wiem Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Maczo2k15 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Dostałeś perma ponieważ twoje zachowanie wskazuje ewidentnie na koro. W dodatku stosujesz się do tego co ja mówiłem na serwerze gdybym to ja wibł na mk.Widocznie ktoś z serwera dał ci takie info i nawet domyślam się,że był to były admin. Kilka osób również podejrzewało cię o mk. Dostałem zgodę od @ xBonio. Dodam jeszcze że twoje niby granie na serwerach 2 dni chwilę na jb i na rt jest średnie. 🤷♀️ Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez MiczuMily 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) Czas na moja wypowiedź tak jak pisałem do @ Tamer jest to "moje konto" założyłem je z mojego telefonu ponieważ mój kolega powiedział czy mu zrobię bo on nie wie jak gdyby nie było kwarantanny to bym poszedł do niego i z jego konta google zrobił bym te konto ale wiecie jak jest więc jest to moje konto proszę o ub osoby takie jak @ likurtonuswidział że jesteśmy na serwerze jednocześnie I ma inny głos niż koro więc proszę o ub Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Pawelu10 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Dodam jeszcze że dziś wszedłeś na RT#3 i było widać że was wspomaganie celowania 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maczo2k15 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, Mat3usz napisał: Dodam jeszcze że dziś wszedłeś na RT#3 i było widać że was wspomaganie celowania mozliwe ze tak to wygladalo ale mialem straszne lagi dodam ze gralem barrdzo duzo w osu i tam nabralem aima Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Maczo2k15 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 11 minut temu, Pawelu10 napisał: Czas na moja wypowiedź tak jak pisałem do @ Tamer jest to "moje konto" założyłem je z mojego telefonu ponieważ mój kolega powiedział czy mu zrobię bo on nie wie jak gdyby nie było kwarantanny to bym poszedł do niego i z jego konta google zrobił bym te konto ale wiecie jak jest więc jest to moje konto proszę o ub osoby takie jak @ likurtonuswidział że jesteśmy na serwerze jednocześnie I ma inny głos niż koro więc proszę o ub Sam przy poprzednim mk pisałeś mi, że niby poznałeś go na innej serwerowni a ip to samo co koro więc nie rozumiem(byłeś jeszcze adminem). I jako, że niby się znacie to czm chłop robi to co ja gadałem o mk jeśli nie było go na serwerze Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez MiczuMily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 6 minut temu, MiczuMily napisał: Sam przy poprzednim mk pisałeś mi, że niby poznałeś go na innej serwerowni a ip to samo co koro więc nie rozumiem. I jako, że niby się znacie to czm chłop robi to co ja gadałem o mk jeśli nie było go na serwerze Bo go poznałem na innej serwerowni nie będę mówił jakiej bo nie chce reklamować i nic nie gadał ja nie wiem jak się ip sprawdza więc nie mogłem zobaczyć czy to koro czy nie a ty zamiast mi wytłumaczyć jak się sprawdza ip to mi od razu dengu dałeś więc no Ps: @Siema123jeżeli masz s1 to możesz tak wnioskować że miał aimboat Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Pawelu10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siema123 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) NO smutna sytuacja chlop na mulciaku lata i tyle Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez Siema123 1 2 SPAM Przez SK4N3R, 3 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Pamiętam też,że jak przyszedłem na serwer chciałeś ode mnie odkupić konto, tymbardziej,że mam kupione klasy itp. i po to by mieć "zaufanie" do innych graczy pod moim nickiem by nie myśleli,że to ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 (edytowane) 23 minuty temu, Pawelu10 napisał: Dodam, że dałeś mu 12k za rzekome "12k na JB", maczo ma zaledwie 35minut na JB i nie miałby takiej sumy. Więc skąd? Edytowane 2 Kwietnia 2020 przez likurtonus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 1 minutę temu, likurtonus napisał: Dodam, że dałeś mu 12k za rzekome "12k na JB", maczo ma zaledwie 35minut na JB i nie miałby takiej sumy. Więc skąd? Pisze po raz setny jest to mój kolega jak wbił na serwer na start dałem mu 6k ten wybetował powiedziałem mu co obstawiać obstawil I wygrał 6k razem mamy 18k dał mi 6k I powiedział że oddaje po czym powiedzial mi że nie ogarnia na jb więc żebyśmy poszli na coś innego oddał mi 12k I poszlilismy na dr i dlatego napisał że dał mi 12k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 A więc od siebie dodam tyle że: Wczoraj jak byłeś na serwerze razem ze mną stwierdziłeś że jesteś starym graczem i grałeś na v1 5 lat temu. Jak się ciebie zapytałem jaki miałeś nick to odbiegałeś od odpowiedzi i napisałeś że dowiem się jak znowu będziesz adminem. A na mapie dr_magma_shpdr2 ok godziny 22:30 powiedziałeś coś na mikrofonie (max 4 słowa) i napisałeś coś w stylu "zapomniałem że nie mogę się odzywać". Miałeś strasznie słabą jakość mikrofonu przez co nie rozpoznałem głosu. Po twoim pisaniu wyglądało jak byś coś wiedział, lecz nie do końca. Wyglądało jak by ktoś dał ci informacje z których masz korzystać aby nie było podejrzeń co do twojej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi