Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwolanie od perma

Udostępnij

Maczo2k15

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Maczo2k15
Nick admina:(od którego dostałeś bana) miczus
Długość bana:(Czas bana) Perm
Data i godzina:(dostania bana) koło 21:15

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) DV1
Powód bana:(podany przez admina) nie wiem , mozliwe dlatego ze powiedzialem ze napisze skarge na likurtonusa.
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) nie wiem

Edytowane przez Maczo2k15
  • Smutne. 3
  • Haha! 1

Dostałeś perma ponieważ twoje zachowanie wskazuje ewidentnie na koro. W dodatku stosujesz się do tego co ja mówiłem na serwerze gdybym to ja wibł na mk.Widocznie ktoś z serwera dał ci takie info i nawet domyślam się,że był to były admin. Kilka osób również podejrzewało cię o mk. Dostałem zgodę od @ xBonio. Dodam jeszcze że twoje niby granie na serwerach 2 dni chwilę na jb i na rt jest średnie. 🤷‍♀️

Edytowane przez MiczuMily
  • Smutne. 1

Czas na moja wypowiedź tak jak pisałem do @ Tamer jest to "moje konto" założyłem je z mojego telefonu ponieważ mój kolega powiedział czy mu zrobię bo on nie wie jak gdyby nie było kwarantanny to bym poszedł do niego i z jego konta google zrobił bym te konto ale wiecie jak jest więc jest to moje konto proszę o ub osoby takie jak @ likurtonuswidział że jesteśmy na serwerze jednocześnie I ma inny głos niż koro więc proszę o ub :D

Edytowane przez Pawelu10
  • Haha! 2

11 minut temu, Pawelu10 napisał:

Czas na moja wypowiedź tak jak pisałem do @ Tamer jest to "moje konto" założyłem je z mojego telefonu ponieważ mój kolega powiedział czy mu zrobię bo on nie wie jak gdyby nie było kwarantanny to bym poszedł do niego i z jego konta google zrobił bym te konto ale wiecie jak jest więc jest to moje konto proszę o ub osoby takie jak @ likurtonuswidział że jesteśmy na serwerze jednocześnie I ma inny głos niż koro więc proszę o ub :D

Sam przy poprzednim mk pisałeś mi, że niby poznałeś go na innej serwerowni a ip to samo co koro więc nie rozumiem(byłeś jeszcze adminem). I jako, że niby się znacie to czm chłop robi to co ja gadałem o mk jeśli nie było go na serwerze :O

Edytowane przez MiczuMily

6 minut temu, MiczuMily napisał:

Sam przy poprzednim mk pisałeś mi, że niby poznałeś go na innej serwerowni a ip to samo co koro więc nie rozumiem. I jako, że niby się znacie to czm chłop robi to co ja gadałem o mk jeśli nie było go na serwerze :O

Bo go poznałem na innej serwerowni nie będę mówił jakiej bo nie chce reklamować i nic nie gadał ja nie wiem jak się ip sprawdza więc nie mogłem zobaczyć czy to koro czy nie a ty zamiast mi wytłumaczyć jak się sprawdza ip to mi od razu dengu dałeś więc no 

Ps: @Siema123jeżeli masz s1 to możesz tak wnioskować że miał aimboat

Edytowane przez Pawelu10
  • Haha! 1

1 minutę temu, likurtonus napisał:

Dodam, że dałeś mu 12k za rzekome "12k na JB", maczo ma zaledwie 35minut na JB i nie miałby takiej sumy. Więc skąd? 

Pisze po raz setny jest to mój kolega jak wbił na serwer na start dałem mu 6k ten wybetował powiedziałem mu co obstawiać obstawil I wygrał 6k razem mamy 18k dał mi 6k I powiedział że oddaje po czym powiedzial mi że nie ogarnia na jb więc żebyśmy poszli na coś innego oddał mi 12k I poszlilismy na dr i dlatego napisał że dał mi 12k 

A więc od siebie dodam tyle że:
Wczoraj jak byłeś na serwerze razem ze mną stwierdziłeś że jesteś starym graczem i grałeś na v1 5 lat temu. Jak się ciebie zapytałem jaki miałeś nick to odbiegałeś od odpowiedzi i napisałeś że dowiem się jak znowu będziesz adminem. A na mapie dr_magma_shpdr2 ok godziny 22:30 powiedziałeś coś na mikrofonie (max 4 słowa) i napisałeś coś w stylu "zapomniałem że nie mogę się odzywać". Miałeś strasznie słabą jakość mikrofonu przez co nie rozpoznałem głosu. Po twoim pisaniu wyglądało jak byś coś wiedział, lecz nie do końca. Wyglądało jak by ktoś dał ci informacje z których masz korzystać aby nie było podejrzeń co do twojej osoby. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności