xKolorowy Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie stanął mi na widok faceta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 nigdy w zyciu nie wyszedlem bez bielizny z domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie zrobiłem salta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Nigdy w zyciu nie zakochalem/zauroczylem sie w osobie poznanej przez internet Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez Mikru 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Nigdy w życiu nie zjadłem czekoladki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Nigdy w życiu nie lubiłem nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Nigdy w życiu nie byłem na forum as Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 12 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2020 Nigdy w życiu nie przebiegłem kilometra w czasie krótszym niż 3 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 Nigdy w życiu nie waliłem wiadra xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 13 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2020 (edytowane) Nigdy w życiu nie pływałem w ubraniu ( w sensie nie licząc kąpielówek xd ) Edytowane 13 Czerwca 2020 przez RupTaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Nigdy w życiu nie lubiłem żadnej serwerowni tak bardzo jak AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Nigdy w życiu nie wydałem kasy na as 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie oceniałem kogoś ze względu na plotki o tej osobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nigdy nie byłem na koncercie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie byłem pijany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie próbowałem marihuany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondej Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nigdy nie byłem lubiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 11 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie paliłem papierosów. (Co jest trochę dziwne bo miałem strasznie dużo okazji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie byłem za granicą ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie złamałem ręki/nogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drix Opublikowano 22 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie miałem iPhone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Nigdy nie dostałem bana na arenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Nigdy w zyciu nie bylem w Rosji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 27 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Nigdy w życiu nie skoczyłem ze spadochronem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczmi Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Nigdy w życiu nie byłem administratorem na Jailbreaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi