B1azik Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nick: B1azik Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem starym graczem na Arenie, miałem już admina na tym serwerze i przez własną głupotę go straciłem, ale czas minął, zrozumiałem co było źle i jestem inny. wszyscy gracze znaja mnie i wydaje mi sie że nie maja nic do mnie. Nie nawidzę haxów i ludzi którzy ich używają dlatego chce ich wywalić z tego serwera oczywiscie po widocznym oczywistym oszustwie. Jestem najmłodszym wśród obecnych adminów.Jestem uczniem i mam bardzo wiele czasu na cs i AS. A przez ostatnie dni kilku ewidentnych haxów sie pojawiło. wiadomo ze admini nie mogą być zawsze dlatego +1 admin =wieksze bezpieczeństwo Doświadczenie w adminowaniu: Bylem adminem na sieci juz nieistniejącej c*p***.przez ok 3 mies. i adminem 1 na 1 ok 2 mies. oraz przez pół roku tutaj. Jak długo gram w CS:GO?: od 2017 (2418h) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w takich sytuacjach jak ta to od 10 -13/15. 17-20. w dni normanle po 16 Link GT: https://www.gametracker.com/player/JW❤/51.77.34.138:30006/ https://www.gametracker.com/server_info/51.77.34.138:30006/top_players/?query=B1azik Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198414988477/ Mikrofon:Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 TAK +Wiek +SM +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 (edytowane) Tak +wiek +aktywnosc Edytowane 31 Marca 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 +wiek Na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyyeti Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na TAK +wiek +aktywnosc +sm +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaAKAkuba Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 +wiek +sm Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 TAK +Wiek +SourceMod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Sm Wiek Był tu kiedyś adminem(głupie dengu, ale cóż) TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 -aktywność -naduzywanie mikrofonu, obrażanie graczy razem z vertem nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spe3DU Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na TAK:aktywność,wiek,pomoc się przyda. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kropka Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na tak + wiek + aktywność + doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 2 godziny temu, Sadystka napisał: -aktywność -naduzywanie mikrofonu, obrażanie graczy razem z vertem nie - toco napisala sadystka nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Nie kojarze Cie w ogole.. na gametrackerze slaba aktywnosc + jakis tam ban za obrazanie miales Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUSH Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Na nie - słabo Cię kojarzę - słaba aktywność - brak kultury *obrażanie* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Na nie -Kultura słowna i osobista -Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B1azik Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Chciałbym tylko nadmienć iż gracze o nikach: sweetlemonq- nie grał ze mną ani minuty w cs go i nie ma podstaw pisac o kulturze slowa i osobistej. bo nie ma argumęntów potwierdzajacych. sam przydział admin awp czyli na awp nie na miragu. kropek- ten kolega również nie gral ze mna w ogóle i pisanie tekstu typu "toco napisała sadystka" pokazuje tylko ze ten czlowiek nie ma rozeznania w temacie a wyraża zdanie nie potwierdzającymi dowodami to tylko w sumie powielenie tekstu. Szanowni panowie admini AS panie whinter i rush pisanie że nie znają lub nie kojarzą osoby o niku b1azik rozumiem bo miałem przez jakiś czas nick "JW<3". jednk że ja też whintera nie kojażyłem aż do około lutego tego roku wtedy go pierwszy raz widziałem. A rush jest nowym graczem co potwierdza jego rejestracja 8 Październik 2019 więc stażu na serwerze dużo nie ma. Od admina sadystki dostałem bana wraz z kolegą vertem za rzekomą kulturę nie dostaliśmy od niej żadnego ostrzeżenia pisemnego na czacie lub czacie głosowym. Ponadto dostałem go jak już opusciłem serwer o godzinie 12:57. o tej godzinie byłem juz w innej grze. co do kultury to nie ma ludzi którzy nie wyzwali drugą osobę nawet admin nie jest swięty a co dopiero zwykły gracz. pewnie żę mogłem teraz dac ss któregos z adminów ale szkoda mi czsu na szukanie bo nie oto tu chodzi. podsumowując osoby na nie to: dwie osoby którze nawet nie grały se mną i admini którzy od tego roku zaczeli grac na only miragu. Prosiłbym następnym razem o szersze rozeznanie w sprawach tego typu i przez ludzi którzy mają pojęcie o osobie o której piszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Zostanę zgwałcony za tą decyzje ale cóż... Co do twojej osoby mam mieszane zdanie straciłeś admina tylko i wyłącznie przez swoją głupotę liczę że ten problem więcej nie nastąpi. 54 minuty temu, B1azik napisał: A rush jest nowym graczem co potwierdza jego rejestracja Grał jeszcze za czasów old DD2 więc nie pykło. o/ Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Termii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez Termii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi