Skocz do zawartości

[Przyjęte] podanie na admina

Udostępnij

B1azik

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: B1azik
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem starym graczem na Arenie,  miałem już admina na tym serwerze i przez własną głupotę go straciłem, ale czas minął, zrozumiałem co było źle i jestem inny. wszyscy gracze znaja mnie i wydaje mi sie że nie maja nic do mnie. Nie nawidzę haxów i ludzi którzy ich używają dlatego chce ich wywalić z tego serwera oczywiscie po widocznym oczywistym oszustwie. Jestem najmłodszym wśród obecnych adminów.Jestem uczniem i mam bardzo wiele czasu na cs i AS. A przez ostatnie dni kilku ewidentnych haxów sie pojawiło. wiadomo ze admini nie mogą być zawsze dlatego +1 admin =wieksze bezpieczeństwo :D 
Doświadczenie w adminowaniu: Bylem adminem na sieci juz nieistniejącej c*p***.przez ok 3 mies. i adminem 1 na 1 ok 2 mies. oraz przez pół roku tutaj.
Jak długo gram w CS:GO?: od 2017 (2418h)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w takich sytuacjach jak ta to od 10 -13/15. 17-20. w dni normanle po 16 
Link GT:

https://www.gametracker.com/player/JW❤/51.77.34.138:30006/

https://www.gametracker.com/server_info/51.77.34.138:30006/top_players/?query=B1azik
Znajomość SM: 6/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198414988477/

Mikrofon:Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

• SK4N3R odblokował(a) ten temat

Chciałbym tylko nadmienć iż gracze o nikach: 

sweetlemonq- nie grał ze mną ani minuty w cs go i nie ma podstaw pisac o kulturze slowa i osobistej. bo nie ma argumęntów potwierdzajacych. sam przydział admin awp czyli na awp nie na miragu.

kropek-  ten kolega również nie gral ze mna w ogóle i pisanie tekstu typu "toco napisała sadystka" pokazuje tylko ze ten czlowiek nie ma rozeznania w temacie a wyraża zdanie nie potwierdzającymi dowodami to tylko w sumie powielenie tekstu.

Szanowni panowie admini AS panie whinter i rush pisanie że nie znają lub nie kojarzą osoby o niku b1azik rozumiem bo miałem przez jakiś czas nick "JW<3". jednk że ja też whintera nie kojażyłem aż do około lutego tego roku wtedy go pierwszy raz widziałem.

A rush jest nowym graczem co potwierdza jego rejestracja 

8 Październik 2019  więc stażu na serwerze dużo nie ma. 

Od admina sadystki dostałem bana wraz z kolegą vertem za rzekomą kulturę nie dostaliśmy od niej żadnego ostrzeżenia pisemnego na czacie lub czacie głosowym. Ponadto dostałem go jak już opusciłem serwer o godzinie 12:57. o tej godzinie byłem juz w innej grze.   

co do kultury to nie ma ludzi którzy nie wyzwali drugą osobę nawet admin nie jest swięty a co dopiero zwykły gracz. pewnie żę mogłem teraz dac ss któregos z adminów ale szkoda mi czsu na szukanie bo nie oto tu chodzi.

podsumowując osoby na nie to: dwie osoby  którze  nawet nie grały se mną  i admini którzy od tego roku zaczeli grac na only miragu. 

Prosiłbym następnym razem o szersze rozeznanie w sprawach tego typu i przez ludzi którzy mają pojęcie o osobie o której piszą  :D 

Zostanę zgwałcony za tą decyzje ale cóż... 

Co do twojej osoby mam mieszane zdanie straciłeś admina  tylko i wyłącznie przez swoją głupotę liczę że ten problem więcej nie nastąpi. 

54 minuty temu, B1azik napisał:

A rush jest nowym graczem co potwierdza jego rejestracja 

Grał jeszcze za czasów old DD2 więc nie pykło. 

o/ <3 

Edytowane przez Termii
  • Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności