Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na ACT

Udostępnij

SK4N3R

Rekomendowane odpowiedzi

No okej, to zaczniemy

Po Pierwsze zacząłeś od regulaminu czyż nie? Jeżeli jest to po coś ;v można było propke napisać, żeby zmniejszyć długość z 7 do przykładowo 3 dni. Nie widziałbym w tym problemu. Nic nie zrobiłem wbrew regulaminowi :) 

Po Drugie jeżeli chodzi o osobę anglojęzyczną fakt było napisane ale jak każdemu człowiekowi może zdarzyć się obsuwa. Lecz wiedziałem o tym, że w ciągu tego "regulaminowego" czasu się zmieszczę. a drugiego ACT aktualnie nie ma w pobliżu co również przykłada się do efektywności pracy. Was Moderatorów jest 4, nikt nie miał z Was jakieś dłuższej nieobecności (ja również praktycznie od samego początku działam bez napisania takowego tematu co powinno być w sumie plusem), więc pod względem wypełniania obowiązków się uzupełniacie. 

• Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 1

Podanie na ACT zostało przyjęte 27 maja 2019, ostatnia nieobecność jaką widzę jest od 2019-08-17 do 2019-08-24 

1. Dział zgłoś cheatera- sprawa rozwiązana po ponad tygodniu (04-12.03.2020) 

2. Dział zgłoś cheatera- sprawa przedawniona, bo ACT nie pobrało sobie demka (11-20.01.2020)

3. Dział zgłoś cheatera- dzisiaj mija tydzień od zgłoszenia. dalej brak decyzji. 

4. Dział zgłoś cheatera- sprawa przedawniona, nikt się nie zajął sprawą (02-12.10.2019)

5. Dział zgłoś cheatera- sprawa przedawniona, bo ACT nie pobrało sobie demka (25.11-05.12.2019)

We wcześniej wymienionych przykładach i tych teraz widać, że Schmidt nie od dziś ociąga się w swoich obowiązkach i nie wykonuje ich prawidłowo. Większość spraw rozpatrywana jest dopiero po kilku dniach. Zwykła osoba nie będzie czekała tygodnia na decyzję... szybciej oleje taką sieć i wybierze inną. Tydzień to jest czas, żeby wyrobić się przy większej ilości spraw, a nie czas, do którego powinieneś czekać z odwołaniem, ale o tym zadecyduje już Bonio 

• Lubię to! 3
  • Smutne. 1

Jak widzisz takie sytuacje zdarzyły się bardzo rzadko za które przeprosiłem. Przytoczyłeś sprawy w "zgłoś cheatera" a nie odwołania od bana gdzie bardziej potencjalnym graczom na sieci zależałaby szybsza odpowiedź w dziale Odwołania od bana.(Odwołania zwykle są szybsze zależy jak posiadam "wolny" czas) Podpunkt 3 na tą chwile nieaktualny. Jak wiesz aktualnie też robię sam, więc na dobrą sprawę można napisać i ciągnąć nieobecność i wtedy nic Ci nie grozi, taki tok rozumiem po Twoim poście uważając, że wszystko to moja wina :) Zadam też pytanie Kto by się zajmował demkami jeżeli teoretycznie napisałbym nieobecność w tym samym czasie co SKJ? Wątpie, żeby ktoś się tym zajął.

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności