satur Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Nick: saturday Nick oskarżonego: puetrnachet550 Opis sytuacji: Zabił mnie hs plecami XDDD Serwer: jailbreak Dowody:Mapka ok 22, świąteczna, runda 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @ SchMidT @ fili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Niestety nie pobrałem demka także nie mam jak sprawdzić podejrzanego 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Fili rowniez na ChatBoxie pisal, ze nie ma demka wiec niestety ACT nie ma jak sprawdzic demka, close. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2020 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi