Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SK4N3R Opublikowano 31 Marca 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/SK4NER/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/maciek102/ Nick oskarżonego: @ SchMidT Opis sytuacji: SchMidT notorycznie olewa obowiązki ACT, rozpatruje odwołania na ostatnią godzinę. Rozumiem, że ACT ma 7 dni na sprawdzenie demka, ale czy osoba, która nie jest jakoś związana z Areną Skilla będzie czekała sobie kilka dni na werdykt? Odpowiedź brzmi: NIE. Oleje taką sieć i wybierze inną. Ostatnio dostaliśmy powiadomienie, że osoba anglojęzyczna prosi o sprawdzenie demka i UB. Raven zaznaczył, że jest to sprawa pilna. Odpowiedzi Schmidta dalej nie ma w tej sprawie, a odwołanie ma już 4-5 dni. Obecnie 7 osób odwołuje się od bana i kilka osób zgłasza cheaterów. W tym dziale też trzeba czekać wieczność. Serwer: forum Dowody: https://forum.arenaskilla.pl/forum/25-odwolania-od-bana/ https://forum.arenaskilla.pl/forum/26-zglos-cheatera/ Jeżeli Schmidt nie ma czasu na sprawdzanie demek, po co nam taki ACT? 2 3 9 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 No okej, to zaczniemy Po Pierwsze zacząłeś od regulaminu czyż nie? Jeżeli jest to po coś ;v można było propke napisać, żeby zmniejszyć długość z 7 do przykładowo 3 dni. Nie widziałbym w tym problemu. Nic nie zrobiłem wbrew regulaminowi Po Drugie jeżeli chodzi o osobę anglojęzyczną fakt było napisane ale jak każdemu człowiekowi może zdarzyć się obsuwa. Lecz wiedziałem o tym, że w ciągu tego "regulaminowego" czasu się zmieszczę. a drugiego ACT aktualnie nie ma w pobliżu co również przykłada się do efektywności pracy. Was Moderatorów jest 4, nikt nie miał z Was jakieś dłuższej nieobecności (ja również praktycznie od samego początku działam bez napisania takowego tematu co powinno być w sumie plusem), więc pod względem wypełniania obowiązków się uzupełniacie. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 31 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Podanie na ACT zostało przyjęte 27 maja 2019, ostatnia nieobecność jaką widzę jest od 2019-08-17 do 2019-08-24 1. Dział zgłoś cheatera- sprawa rozwiązana po ponad tygodniu (04-12.03.2020) 2. Dział zgłoś cheatera- sprawa przedawniona, bo ACT nie pobrało sobie demka (11-20.01.2020) 3. Dział zgłoś cheatera- dzisiaj mija tydzień od zgłoszenia. dalej brak decyzji. 4. Dział zgłoś cheatera- sprawa przedawniona, nikt się nie zajął sprawą (02-12.10.2019) 5. Dział zgłoś cheatera- sprawa przedawniona, bo ACT nie pobrało sobie demka (25.11-05.12.2019) We wcześniej wymienionych przykładach i tych teraz widać, że Schmidt nie od dziś ociąga się w swoich obowiązkach i nie wykonuje ich prawidłowo. Większość spraw rozpatrywana jest dopiero po kilku dniach. Zwykła osoba nie będzie czekała tygodnia na decyzję... szybciej oleje taką sieć i wybierze inną. Tydzień to jest czas, żeby wyrobić się przy większej ilości spraw, a nie czas, do którego powinieneś czekać z odwołaniem, ale o tym zadecyduje już Bonio 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Jak widzisz takie sytuacje zdarzyły się bardzo rzadko za które przeprosiłem. Przytoczyłeś sprawy w "zgłoś cheatera" a nie odwołania od bana gdzie bardziej potencjalnym graczom na sieci zależałaby szybsza odpowiedź w dziale Odwołania od bana.(Odwołania zwykle są szybsze zależy jak posiadam "wolny" czas) Podpunkt 3 na tą chwile nieaktualny. Jak wiesz aktualnie też robię sam, więc na dobrą sprawę można napisać i ciągnąć nieobecność i wtedy nic Ci nie grozi, taki tok rozumiem po Twoim poście uważając, że wszystko to moja wina Zadam też pytanie Kto by się zajmował demkami jeżeli teoretycznie napisałbym nieobecność w tym samym czasie co SKJ? Wątpie, żeby ktoś się tym zajął. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 @ SchMidTumówmy się. Ci się po prostu nie chcę tego robić, a range trzymasz tylko dla "kolorku" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Skarga została przyjęta. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi