Kellow Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Nick: ♒︎ 𝐊 𝐃 𝐒 𝐆 𝐍 Wiek: 16 3 najlepsze prace: Nie jestem w stanie określić najładniejszych bo wszystkie robie na miare siebie :v Daje więc link do mojego portfolio z wybranymi pracami - Portfolio Kellow 2 linki do zleceń: Używany program: Adobe Photoshop CC 2020, Adobe After Effects 2020, Adobe Premiere Pro 2020, Adobe Illustrator 2019. Doświadczenie w grafice: Długie, ok. 3 lata bawie się w różnorakich programach. Juz 2 razy posiadałem tu tę range. Coś o sobie: Siemanko, nazywam się Krystian, nidługo obchodze swoje 17 urodzinki. Lubie bawić się w programach i tworzyć coś dla znajomych i na forum za darmo, a poza forum płatnie. Współpracowałem z wieloma streamerami/youtuberami i użytkownikami na forum. Lubie tworzyć, programować i słuchać muzyki (Koniecznie coś z bassem bo to mnie uspokaja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Oczywiście że TAK +Kozak prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +prace P.S. Jak ci się nudzi to masz zlecenie moje leży 3 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Zdecydowanie tak +doświadczenie +prace 👌 +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 tak +kox prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 (edytowane) Nie +fajny prace -zrezygnujesz po 2-3 tygodniach -nie dawno złożyłeś rezygnacje Edytowane 25 Marca 2020 przez Mat3usz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Na TAK. +kozak te prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Tak +prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 na tak +brak grafików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 +brakuje grafików +spoko prace Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyaLL Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Na TAK +kozak prace +takich grafikow potrzeba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apetycik Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Na Tak +Prace Staranne, Wyglądaja Spoko +Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Oczywiście na tak +świetne prace +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Piekne prace Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurwa Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 i to jest osoba godna rangi grafika, a nie jakiś kiddo........ +wiek +prace +doświadczenie +byłeś grafikiem i dobrze Ci szło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 TAK +wiek +ładne pracę +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 na TAK +doświadczenie +prace nie rezygnuj szybko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 25 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 +/-prace nie wiem ja nie widzę wszystkiego (problemy umysłowe mam) +doświadczenie +/-aktywność +pomocny +wiek Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whinteR. Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Swietne pracę, widac ze znasz sie na tym co robisz. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 cóż, pracę robisz kox, byłeś już tu grafikiem i o ile chcesz nim być na dłużej niż tydzień czy coś to jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Fajen grafiki, jestem na tak. :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszczkox420 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Hello! Rezygnacja będzie niedługo pisana. Mimo to na tak bo lepszy taki grafik na miesiąc niż jakiś słaby na dłużej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Tak Tylko nie rezygnuj zaraz +Najlepszy grafik +Doświadczenie +Prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Na Tak. +gut grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Jestem na tak Fajne prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi