HIDDEN Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Nick: H1DD3N 4NG3L Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ostatnio zacząłem częściej grać na serwie i wciąż widzę że jest łamany regulamin więc chciałbym temu jakoś zradzić Doświadczenie w adminowaniu: Miałem już admina na JB, Drv1 i starym Surf + Klasy Jak długo gram w CS:GO?: Na tym koncie mam 1106h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Wieczornych to jest 19 - 21 Link GT: - Aktualne gt: GT nr 1 - Stare gt: GT nr 2 - Stare gt: GT nr 3 Oczywiście aktywność narobię w miarę grania Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: Steam Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 20 Marca 2020 przez H1ddeN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 za słaba aktywność popraw ją i bede na tak jestem na NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 +wiek +doświadczenie +ogarnięty Aktywność nie jest zła. Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Tak +ogar +doświadczenie +/- wiek -aktywność Nie wiem czy major przyjmie kogoś z taką aktywnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jestem na tak! +doświadczenie +ogarnięty +był adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 TAK +/-Wiek +Doświadczenie +Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) Tak +doswiadczenie +wiek Edytowane 20 Marca 2020 przez Houdini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Na tak +wiek +sm +doświadczenie +/-aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jestem na TAK Tylko popraw swoją aktywność +doświadczenie +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Ogarnia temat Na tak +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 -wiek jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negann Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 +Ogarnia CT +Doświadczenie + miły człowiek +sm - ostatnia aktywnosc, ale widac ze teraz stara sie ja poprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Nie. +Lubie cie -Byłeś gówno adminem -Cały czas przychodzisz i wracasz -elo 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 +Doświadczenie +wiek +sm Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 TAK ogarnia doswiadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaS Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 na tak - aktywność + ogar + miły + doświadczenie + sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi