Kapi. Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Nick: Kapi. Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Byłem już pare razy adminem na tym serwerze i chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na 8 serwerach areny(części już nie ma), ubt, major admin drv2 Jak długo gram w CS:GO?: około 4lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rano i wieczorem Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=kapi. Znajomość SM: 5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/KapiToZiomal Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 +wiek +doświadczenie +sm +aktywność +pomocny gracz Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 tak +wiek +sm +aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 NA TAK +Wiek +Ogar +Aktywność +Sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 tak ogarnia doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvk Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 proste kapi😎 ta +wszystko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 TAK! +pierwszy admin jaki był na jb +dobry chłopak +ogarnięty +miły 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Tak Wiek Doświadczenie Sm Aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Tak Aktywność Wiek Doświadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Tak +wiek +ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Na TAK Zrównoważonej administracji nigdy za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 + wiek + administracja Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Oczywiście na tak +wiek +sm +aktywność +ogar +przyjazny +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 (edytowane) Jestem na TAK +Wszystko Edytowane 19 Marca 2020 przez Kedaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 (edytowane) +ogarnięty +sm +aktywność +przyjazny +pomocny +doświadczenie Na tak Edytowane 20 Marca 2020 przez rajek1910 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 +wiek +ogar +sm +aktywność Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jak najbardziej na tak kumplu złoty +ogarnięty +wiek +sm +aktywność +doświadczenie +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Jasne, że TAK +Pomocny +Ogar +Doświadczenie +Kulturalny +Aktywność +Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NikolaS Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 na TAK + ogar + kulturka + wiek + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi