darkwaynesantana777 Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Hej! Postanowiłem napisać o sobie coś więcej. Wiec tak. Nazywam się Hubert i mam 15 lat chociaż tego nie słychać po moim głosie ( XD ). Jestem uczniem. Interesuje się grafiką oraz informatyka. Prowadzę nawet na ten temat różne kursy. Od dzisiajszego dnia po przykrym dla mnie incytendzcie straciłem chęć do zawierania nowych znajomości. Gram w CS lub 'kopie piłkę'. Uwielbiam w nią grać na żywo, ale również cyfrowo w grze Fifa. Czas i napisze coś bezsensu bo najpierw napisze potem pomyślę że co przepraszam . Jestem osobą pomocną która w każdej sytuacji może ją rozwiązać i spokojną. Jestem bardzo doświadczonym graczem CS gdyż na wielu serwerach udało mi się dostać do grona administracyjnego. Jestem zmienny człowiekiem tzn. Często zmieniam np awatar. Nie lubię osób które są zaopatrzone w siebie. Najczęściej są dla mnie zwykłymi zerami. Troszeczkę Faktów : 1. Moje życie się obróciło a 180 stopni. 2. Uwielbiam wyjeżdżać na zawody. 3. Jutro mam urodziny ( 15 marca ) będę miał 16 lat, a i tak w grach słychać jak bym miał z 13 4. Moja ulubiona piosenka to Niedostępny (prod. by Olek) Wiem, że wiele osób nie będzie chciało mieć ze mną kontaktu, ponieważ słucham Malika... 5. Moja ulubiona pora roku to lato (bo wakacje i brak szkoły XD) 6. kolekcjonuje wiele koszulek Koszykarskich z podpisami 7. Moim ulubionym jedzeniem jest KFC ( tutaj też wiele osób mnie będzie hejtowac.. ) 8. Ze wszystkich przedmiotów w szkole nienawidzę Chemii. 9. Mój wzrost wynosi 190cm 10. Nie przepadam jak ktoś pali zwykłe papierosy ... 11. Jestem tzn. " VAPEREM " chociaż za niego się nie uważam bo nie jaram jak idiota, pale tylko 0-ówki 12. Mam starszego brata 13. Co roku jeżdżę na obozy 14. Nie znoszę fałszywych ludzi 15. Mam wiele marzeń 16. Mam drugą połówkę. 17. Uwielbiam dresy itp... 18. Najczęściej gram na JailBreak'u i tam będę się starał o administratora. Byłem już tutaj na Forum za Czasów DANK'a z HNS lub Yamakashi'ego, ZielonegoLiscia, Felik'a i oczywiście Pudziana ( BEST ADMIN HNS'a XDD ) A zapomniałem dodać wiele osób mówi, że mam Wallhack'a. Odrazu mówie na tym koncie gram, ponieważ na drugim już i tak wbiłem wymarzoną range. Pozdro dla Huberta Żarko jeśli tu jeszcze jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 14 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2020 Siema fajny opis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLYOU Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 6 godzin temu, Mat3usz napisał: Siema fajny opis a dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Hejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 aniwule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patii Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 guten morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 15 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 (edytowane) Cze Edytowane 15 Marca 2020 przez RuteK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alzotr Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liku Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CONOR Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RupTaK Opublikowano 21 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2020 No witam witam. Nie rozumiem trochę stwierdzenia "na tym koncie gram, ponieważ na drugim i tak już wbiłem wymarzoną rangę". Gra na serwerze nie ma kompletnie wpływu na twoją rangę. Nie ma się co dziwić, że ludzie Cię będą wyzywać od oszusta, jeśli będą widzieć małą ilość godzin na koncie. Moje pytanie brzmi dlaczego poważnie nie chcesz grać na swoim głównym koncie?! Odpisz mi prywatnie, żeby nie robić tu niepotrzebnego spamu Po za tym rozumiem, że twoja wymarzona ranga to global elite tak ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi