Skocz do zawartości

Siemkaa!

Udostępnij

darkwaynesantana777

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Postanowiłem napisać o sobie coś więcej. Wiec tak. Nazywam się Hubert i mam 15 lat chociaż tego nie słychać po moim głosie ( XD ). Jestem uczniem. Interesuje się grafiką oraz informatyka. Prowadzę nawet na ten temat różne kursy. Od dzisiajszego dnia po przykrym dla mnie incytendzcie straciłem chęć do zawierania nowych znajomości. Gram w CS lub 'kopie piłkę'. Uwielbiam w nią grać na żywo, ale również cyfrowo w grze Fifa. Czas i napisze coś bezsensu bo najpierw napisze potem pomyślę że co przepraszam . Jestem osobą  pomocną która w każdej sytuacji może ją rozwiązać i spokojną. Jestem bardzo doświadczonym graczem CS gdyż na wielu serwerach udało mi się dostać do grona administracyjnego. Jestem zmienny człowiekiem tzn. Często zmieniam np awatar. Nie lubię osób które są zaopatrzone w siebie. Najczęściej są dla mnie zwykłymi zerami. 

Troszeczkę Faktów 

1. Moje życie się obróciło a 180 stopni.
2. Uwielbiam wyjeżdżać na zawody.
3. Jutro mam urodziny ( 15 marca ) będę miał 16 lat, a i tak w grach słychać jak bym miał z 13
4. Moja ulubiona piosenka to Niedostępny (prod. by Olek) Wiem, że wiele osób nie będzie chciało mieć ze mną kontaktu, ponieważ słucham Malika...
5. Moja ulubiona pora roku to lato (bo wakacje i brak szkoły XD)
6. kolekcjonuje wiele koszulek Koszykarskich z podpisami 
7. Moim ulubionym jedzeniem jest KFC ( tutaj też wiele osób mnie będzie hejtowac.. )
8. Ze wszystkich przedmiotów w szkole nienawidzę Chemii.
9. Mój wzrost wynosi 190cm 
10. Nie przepadam jak ktoś pali zwykłe papierosy ... 
11. Jestem tzn. " VAPEREM " chociaż za niego się nie uważam bo nie jaram jak idiota, pale tylko 0-ówki
12. Mam starszego brata
13. Co roku jeżdżę na obozy
14. Nie znoszę fałszywych ludzi
15. Mam wiele marzeń <3
16. Mam drugą połówkę.
17. Uwielbiam dresy itp...

18. Najczęściej gram na JailBreak'u i tam będę się starał o administratora. 

Byłem już tutaj na Forum za Czasów DANK'a  z HNS lub Yamakashi'ego, ZielonegoLiscia, Felik'a  i oczywiście Pudziana ( BEST ADMIN HNS'a XDD ) 

A zapomniałem dodać wiele osób mówi, że mam Wallhack'a. Odrazu mówie na tym koncie gram, ponieważ na drugim już i tak wbiłem wymarzoną range.

Pozdro dla Huberta Żarko jeśli tu jeszcze jest ...

No witam witam. Nie rozumiem trochę stwierdzenia "na tym koncie gram, ponieważ na drugim i tak już wbiłem wymarzoną rangę". Gra na serwerze nie ma kompletnie wpływu na twoją rangę. Nie ma się co dziwić, że ludzie Cię będą wyzywać od oszusta, jeśli będą widzieć małą ilość godzin na koncie. Moje pytanie brzmi dlaczego poważnie nie chcesz grać na swoim głównym koncie?! Odpisz mi prywatnie, żeby nie robić tu niepotrzebnego spamu ;) Po za tym rozumiem, że twoja wymarzona ranga to global elite tak ? 

• Lubię to! 1

• NiceOne zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności