Belz Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Pierwsza propozycja to: Odblokowanie komendy !gloves Treść: Jak temat mowi odblokowanie komendy !gloves ponieważ zauważyłem ze coraz więcej graczy używa modeli agentów z operacji i myśle że możnaby dać możliwość wybrania również rękawiczek A druga propozycja to: Zastąpienie modeli wardena i deputy i ogólnie ct Za pomocą !models Treść: Można powiedzieć że chodzi prawie o to samo żeby używać modeli agentów z operacji, i żeby warden sie wyróżniał powinień zmieniac kolory tak jak jest teraz a co do deputy to można coś pomyśleć Zapraszam do wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Za propozycją pierwszą jestem na tak Lecz za drugą jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kelly Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1.Tak 2.Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1 tak 2 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1.Tak 2.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Godzinę temu, Belz napisał: Pierwsza propozycja to: Odblokowanie komendy !gloves Treść: Jak temat mowi odblokowanie komendy !gloves ponieważ zauważyłem ze coraz więcej graczy używa modeli agentów z operacji i myśle że możnaby dać możliwość wybrania również rękawiczek Który już raz ta propozycja. Przydałoby się w końcu zaakceptować. Jestem na tak. Godzinę temu, Belz napisał: A druga propozycja to: Zastąpienie modeli wardena i deputy i ogólnie ct Za pomocą !models Treść: Można powiedzieć że chodzi prawie o to samo żeby używać modeli agentów z operacji, i żeby warden sie wyróżniał powinień zmieniac kolory tak jak jest teraz a co do deputy to można coś pomyśleć Jestem na nie co do tego, JB musi mieć modele strażników moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tamer Opublikowano 6 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 1. 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 7 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2020 12 godzin temu, Belz napisał: Pierwsza propozycja to: Odblokowanie komendy !gloves Treść: Jak temat mowi odblokowanie komendy !gloves ponieważ zauważyłem ze coraz więcej graczy używa modeli agentów z operacji i myśle że możnaby dać możliwość wybrania również rękawiczek Jestem na tak 12 godzin temu, Belz napisał: A druga propozycja to: Zastąpienie modeli wardena i deputy i ogólnie ct Za pomocą !models Treść: Można powiedzieć że chodzi prawie o to samo żeby używać modeli agentów z operacji, i żeby warden sie wyróżniał powinień zmieniac kolory tak jak jest teraz a co do deputy to można coś pomyśleć Tutaj jestem na nie, dlaczego? Ctki muszą się jakoś wyróżniać, te modele które są dla deputy nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 !gloves dla CT odblokowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi