Tamer Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nick: Tamer™ Imię: Kajetan Wiek: 16 (w tym miesiącu 17) Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Jestem osobą która spędza dużo czasu przed komputerem, więc będę miał czas na sprawdzanie skarg/odwołań. Jakoś oglądanie demek sprawia mi przyjemność więc nie będzie sytuacji że robię coś na siłę jak i byle żeby było. Chciałbym przetestować się w roli UBT i oczywiście pokazać za co mnie stać. Doświadczenie w ocenianiu demek: Roli UBT nie miałem ale jako admin oglądałem oraz rozpisywałem demka. Jak długo gram w CS:GO?: 3/4 lata Ile czasu poświęcam forum dziennie: Forum mam praktycznie cały czas odpalone gdzieś w tle Znajomość SM: 4/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/Tamerowski/ Kontakt: Forum PW | Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tak +wiek +ogarniety +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 - krótki staż na forum + wiek + sm + ogarnięty Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tak +wiek +ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasior Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na TaK +Wiek +SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Na tak +wiek +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nie -Staż na AS - Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 NIE -aktywność na forum +doswiadczenie +wiek +staż na AS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tak +wiek +staż +/- sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nie -Aktywność i staż na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqua Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Jestem na tak + koniecznie potrzeba kogoś do ubt, bo za długo ludzie czekają na sprawdzenie demka +wiek +znajomość rozpisywania demka -popraw aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nie Pokaż się na forum i rozpisz pare demek to się zobaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Nie -aktywność na forum -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 3 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 +Wiek +Coś tam rozpisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Na tak +ogar Wolę ciebie niż cioska lizodupa 1 1 jeżeli następnym razem nie zachowasz kultury na forum, dostaniesz warna Przez SK4N3R, 4 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hope Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Na Tak +Wiek +ogarnięty +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 4 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi