Studziak Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 zabawa polega na tym że osoba wyżej pisze tekst piosenki a kolejna osoba ma odgadnąć co to za piosenka i napisać swoją piosenke (tekst ) np. A: jeśli będzie trzeba zrobie to co będzie trzeba B: Delfin jeśli cie to boli bardzo przepraszam JA ZACZYNAM wale na łeb potem gadam, robie a nie opowiadam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Malik Montana - International I wanna drink my wine I wanna pass that by I wanna make her cry She wanna make me die Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Lil peep ( nie wiek jaki ?) "Bliscy będą zawsze, suki przyjdą i odejdą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Bedoes - tarzan "W stylu PRL Hotel, choć miałem niezły występ" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanskyy Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zabson multi i kubi - superman "To są valentino trampki, to włoski krój" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nie mam pojęcia (bez googlowania proszę :D) "I was staring at the sky Singin' toxic lullabies I was starin' at the sky" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Nie wiem. Piec ukruszonych zębów mam, po jednej z podróży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanskyy Opublikowano 31 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2019 Reto - UAAA każdy leci rapem halo XD "SHe was lookin' kinda dumb, with her finger and her thumb In the shape of an "L" on her foreheaddddd" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 All star smash mouth "It's hard to miss you when you are always on the tip of my tongue I feel like I'm looking for somethin', somethin' that'll never come" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Nie wiem "Pelikany latają po necie, biorą w pysk co wpadnie No i poleciał przeciek, że kasjer se zjada rap grę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Reto - Bigstar "If I die, would you cry? Shed black tears from your eyes" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 1 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Nie wiem Łyka łyka jak @ Yamakashi (Oryginał "Łyka, łyka"). Edytowane 1 Lutego 2019 przez Koncu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
never Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 @never o_O "Jak oni jak oni Nie chciałem życia jak oni Ciągle mnie boli to wszystko Paluch mi pomógł, a było za późno" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Nie wiem "Przyszedłem sam, Zabrałem dwie, Wychodzimy we troje do nowego AMG Przyszedłem sam, Zabrałem dwie, Wychodzimy we troje w samochodzie robię yeah, Na podłodze robię yeah Na kanapie robię yeah, Wkładaj go do buzi, zanim roztopi się, Na balkonie robię yeah, Na komodzie robię yeah, Wkładaj go do buzi, zanim roztopi się" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Malik montana- robię yeah "I'm so alone Nothing feels like home I'm so alone Trying to find my way back home to you I'm so alone Nothing feels like home I'm so alone Trying to find my way back home to you" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro- Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 marshmello - alone Suko mówiłem że nie wyjde sam, teraz 7 braci wcześniej tylko ty i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Idk "Burn me down in flames Propane smoke, no pain Cocaine in ashtray Birds fly, but she’s screaming out my name" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Idk Niektórzy mi próbowali wmówić żebym nie próbował łapać Bo i tak tego nie będę miał Pamiętam jak dali buty z Pumy mi na pracownicze Tego lata nie było mnie jeszcze stać Chciałem na wakacje tak jak Goofy To ja tam spakuje buty Te co nie było mnie wcześniej stać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 16 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Meow ft reto Spent a lot of time in the background I know I spent a lot of time in the background Everytime that we together, I black out Everytime that we together, she tap out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 Idk Byłaś piękna, lecz szkoda że tak krótko Jak widzę dzisiaj zdjęcia to mi nawet nie jest smutno Gubiły jak bermudzki trójkąt, jeszcze parę lat temu Dzisiaj - wyjebane, trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 @ Joski Mikrusik - idk "im like wait uh SHUT THE FUCK UP" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 9 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2019 STFU| Scarlxrd "Bolało tylko patusie, pomogło zaboleć mamę Czemu mam kasę na koncie, a ty znów kminisz na sambe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzuu Arab Opublikowano 10 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2019 Bolało tylko patusie, bo mogło zaboleć mamę Czemu mam kasę na koncie, a Ty znów kminisz na szamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 "I'm kissin' styrofoam Who know what I be on, that's what I be on She know what I be on Who know what I be on That's what I be on, baby move along" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi