raven Opublikowano 11 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Co do posta araba to nie wiem jak coś ;v 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 12 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Trudne, nie wiem Gucci gang, Gucci gang, Gucci gang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 13 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Lil pump gucci gang oh shit Fuck bitch yes sheck wes getting really really rich Edytowane 13 Marca 2019 przez Weariful Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 idk Widzę więcej Chcę zobaczyć więcej W swojej ręce trzymam świat za lejce Jeśli będę to robił konsekwentnie Na podjeździe będzie stał mój Bentley Ktoś wiecznie będzie miał pretensje Wtedy press play dźwięki jak powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 nie wiem ale reto chyba uwaga tekst bardzo wulgarny pls dont warn me 997 ten numer to kłopoty Gdy wydarzy się incydent to pojawia się konfident Dzwoni 997 i wszystkich sprzedaje Przyjeżdżają kurwy, menty, jebane suki Śmiecie, psy, pierdolone kupy gówna Wygarnąć do nich z gana, to moje marzenie Pierdole konsekwencje, areszty i więzienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 peja 997 xd My army comes from deep within Beneath my soul, beneath my skin As you are ending, I'm about to begin, My strength is pain, and I will never give in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Niet Oddany w imię zasady Lojalny tylko dla braci Nawet jak psy nam wjadą na chaty to żaden żadnego im nigdy nie zdradzi Mieliśmy już chude czasy Mieliśmy w duchu te plany Starczy dojadania resztek, chcemy ten respekt nawet jak większe są straty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Planbe coś tam And if we should die tonight Then we should all die together Raise a glass of wine for the last time 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Znając ciebie szukałeś hahaha Nie znam :// Dawniej jak chlałem robiłem głupoty Z pamięcią na amen, to wszystko od wody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Reto Ziomekmovie Rok w rok dzien w dzien od 16 lat oddycham Daje Ci siebie na trackach w kazdych 16 linijkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twojstary Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 reto 16 linijek czy jakos tam Popatrz jak tańczę Oni wybierają szkołę, ja wybieram sample Nie widzę was, no bo zasłania mi Cartier Trochę wyrosłem, kusa bluzka designer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 nwm "How long can i pretend im fine, and my limits they’re all in my mind i dont know how much i can take i dont know how much i can take..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 niet Powiedział mi ktoś walcz bo ja nie mam już szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Sarius - powiedział mi ktoś ? A potem spadam stąd Tak będzie lepiej juz to wiem I żal mi tylko twoich nóg I zanim wytne cie ze zdjęć Posprzątam pokój z twoich słow Na pożegnanie ze mna weź Tandetnej szminki swojej róz Tak bedzie lepiej juz to wiem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 nie wiem Ej patrz ona szuka księcia chce zgubić swego pantofelka chce skraść twój klucz do serca potem wyniszczyć cię jak salmonella ej płać cały bar w kolejkach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 SB Mafija - Twerk xd Słuchają mnie ci starsi i młode dzieciaki Słuchają mnie te panny, panowie i matki Słuchają mnie te tłumy i małe gromadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Nie wiem Lece bokiem byku jakby mnie popi**doliło trochę Robię sobie tutaj ku**a jeb**a flotę Jak ze mną chcesz feat, to płacisz mi kwit i chill na bani bo ja niewiem co to kwitflip XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studziak Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 2 godziny temu, Ciosek napisał: Nie wiem Lece bokiem byku jakby mnie popi**doliło trochę Robię sobie tutaj ku**a jeb**a flotę Jak ze mną chcesz feat, to płacisz mi kwit i chill na bani bo ja niewiem co to kwitflip XD TRAPOMÓWKI - Salvador, youngpolicja i jeszcze jeden typ Czego się po mnie spodziewasz jak jestem jeszcze dzieciak Wybacz mi mała, uwierz ja uczę się na błędach Twoje paznokcie zostawiły blizny na mych plecach Twoje słowa uświadomiły mi że nie mam serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesio Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 4 minuty temu, Studziak napisał: TRAPOMÓWKI - Salvador, youngpolicja i jeszcze jeden typ Czego się po mnie spodziewasz jak jestem jeszcze dzieciak Wybacz mi mała, uwierz ja uczę się na błędach Twoje paznokcie zostawiły blizny na mych plecach Twoje słowa uświadomiły mi że nie mam serca Cheatz-Dzieciak Instrumental Jechałem autobusem 186 Nie znałem 187, Luciano, Ghetto Flex Codzień klepałem bidę To ku*wa polski twerk A moją mamacite gdzieś wywiózł SLS Tak mnie okręciła wokół palca pierd*lona Że myślałem, że jest ze mną zaręczona (htfu, szmata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 Nie wiem "Woke up surprised, Am I really alive? I was trying to die last night, Survived suicide last night." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 1 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2019 jaki lil pep ? idk "zakryj moje oczy nie chce bys zobaczyl ile razy mylilam sie zakryj moje usta nie chce bys uslyszal slow ktorych nie cofne...." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 nie wiem "Bother me, tell me awful things You know I love it when you do that Helps me get through this without you" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 idk "Gdy w sercu twym zagości czerń I kuje tak miłości cierń I dusi już toksyczny tlen I nikt nie wybudzi z koszmaru Kiedy nastanie dzień Gdy ból odejdzie jak zły sen Z dala od energetycznych hien I nikt już nie będzie czuł żalu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 nie wiem Sex with you is like I'm dreamin', and I just wanna hear you scream again Now you're gone, I can't believe it Time I spent with you deceivin' me I don't care if you believe in me I still wonder why you're leavin' me I don't care if you believe me I still wonder why you tease me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 w wstawiaj w 3 tematach tej samej piosenki xD marshmello&lil peep spotlight "Ona tańczy tańczy z życiem tańczy jak szalona Patrz jak tańczy tańczy nastolatka życia głodna Ona tańczy tańczy a ledwo poznała kroki Patrz jak tańczy tańczy muska fioletu obłoki Lolita Lolita bierz ją ile lat ma nie pytaj Lolita Lolita nie do zatrzymania melanż to jej orbita Lolita Lolita bezpruderyjna nie zwalnia tempa na winklach Lolita Lolita pod makijażem to ciągle mała dziewczynka jest" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi