ravii Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 (edytowane) Link do steam: ---------------------------------- Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/ToTylkoJA123/ Nick oskarżonego: @ Jakub_sayji Opis sytuacji: Koledze chyba palma odpala w sumie też robi młyn na serwerze : JB Serwer: Forum Dowody: ssy wyżej, archiwum chatboxa + sourcebans P.S JA Z @ MrWhitemamy też życie prywatne więc nie mamy czasu robić wszystkiego natychmiast! Edytowane 25 Lutego 2020 przez ravii 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub_sayji Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 jak już mówiłem możesz possać 1 1 Spam, brak kultury. Jeszcze raz coś podobnego i Warn. Przez raven, 25 Lutego 2020, edytowane 25 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Potwierdzam, nie raz na jb prowokuje mnie i mówi ze nie mogę mu dać muta bo ma admina na AWP. XD Kłania też się nieznajomość regulaminu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Ja widząc całokształt I zachowanie od niedawna tego użytkownika bym wyrzucił z administracji. Patrząc jaki się robi młyn wokół jego osoby. Jak wiadomo administracja w jakimś stopniu reprezentuje sieć. Admin nie powinien tak postępować. @ xBonio 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Są różne sposoby na wyrzacanie wulgarnego zachowania, forum CS'a nie jest dobrym do tego miejscem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi