Negann Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Negan Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ gram bardzo często na serwerze, jestem miły, otwarty na ludzi, bezstronnie wyjaśniam sprawy noi nie mam kolegów przez co mogę ciągle być na serwerze Doświadczenie w adminowaniu: Na serwerach CS:GO byłby to mój pierwszy raz, jednak w innych grach takich jak np. FiveM mam bardzo duże doświadczenie Jak długo gram w CS:GO?: około 3/4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Dni robocze – 16-24| Dni wolne- 12-3 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Negan/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[EkHiS] Negan/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci): 3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198982805511/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebeqToZioma Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Nie? -Grasz od 4 dni -Skarga (klik) -podałeś steam sebeq -nie ogarniasz ct -konto pod podanie Edytowane 15 Lutego 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 (edytowane) Spoiler XD, smutne. -Grasz od 4 dni -Na JB nie potrafiłeś się zachować(Nigdy) -I ogólnie jesteś mentalnie dosyć nisko. Nie. Edytowane 15 Lutego 2020 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Ten użytkownik grał także jako: SebeqToZiomal ѕкσśиу ѕєвєq SKOSNY SebeqToZiomal ^ -aktywnosc nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Nie -Zachowujesz sie dziecinnie na ten wiek -dodajesz nie swoje linki steam @Matysiaka to nawet nie jest jego steam tylko Sebqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negann Opublikowano 15 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Generalnie przepraszam za bład, nie wiem jak to się stało z tym linkiem steam... tutaj daje swój - https://steamcommunity.com/id/glglhfhf/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagietka Opublikowano 15 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2020 Na nie -nie widziałem Ciebie na serwerze -skarga ostatnia -podałeś nie swój link do steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 - ekhem ekhem NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na nie -grasz od kilku dni -niedawna skarga -nie ten link do steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 No wybacz ale jestem na nie jesteś od 4 dni tylko na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na nie -skarga -podałeś link do steam Sebqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 nie -skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 - skarga - grasz od 4 dni Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 niee nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie Grasz krótko Po skardze myślę że nie ogarniasz ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 -skarga -aktywność -staż ogólnie na serwerze +wiek Nie Kto ty w ogóle jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na nie chłop nie ogarnia nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lylu2 Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Jestem na Nie - Awanturuje się cały czas i nie zachowuje kultury - W CT niezbyt czasami ogarnia - Piszą na Ciebie skargi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brizo Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Na nie -Zbyt krótko grasz -Skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 -aktywność -wypowiadanie się pod swoim podaniem ( tutaj nawet uzasadnione ) -skarga - początkowo zły podany steam +wiek NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Pograj dłużej i zdobywaj mniej mutów. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 16 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi