acti Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Nick: Acti Imię: Marcin Wiek: 20 Doświadczenie w moderowaniu: Wystarczająco duże, aby się tym nie chwalić Ile czasu poświęcam forum dziennie: zależy od dnia, czy pracuje etc. Coś o sobie: Co zrobiłeś dla ArenySkilla: Stworzyłem grupe VASTO LORDE ARENASKILLA, która łączy ze sobą elitarne osoby z tutejszej społeczności. Prowadziłem kilka serwerów i jestem legendą zeszłego wieku Kontakt: discord arenaskilla, steam i prawda pw na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +VASTO LORDE ARENASKILLA +WIEK +IMIE +STAŻ NA ARENIE +OGARNIĘCIE JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroxer Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) +VASTO LORDE ARENASKILLA +NAJBARDZIEJ SPRAWIEDLIWY MODERATOR DISCORDA +WIEK +STAŻ +DOŚWIADCZENIE TAK Edytowane 8 Lutego 2020 przez Mroxer +VASTO LORDE ARENASKILLA 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +VASTO LORDE ARENASKILLA +WIEK +IMIE +STAŻ NA ARENIE JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) +VASTO LORDE ARENASKILLA VASTO LORDE ARENASKILLA VASTO LORDE ARENASKILLA VASTO LORDE ARENASKILLA VASTO LORDE ARENASKILLA VASTO LORDE ARENASKILLA VASTO LORDE ARENASKILLA +H3 +COTAMCIPKO?????DALEJCIPSZYSZ?????????????????????????????????? +IMIE TAK Edytowane 8 Lutego 2020 przez Hemoglobina 2 Brak sensownego argumentu czyli tak jakby go nie ma, nie baw sie w śmieszkowanie bo kolejnego warna dostaniesz Przez PiKe, 8 Lutego 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +VASTO LORDE ARENASKILLA +WIEK +IMIE +STAŻ NA ARENIE +OGARNIĘCIE JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +VASTO LORDE ARENASKILLA +NAJBARDZIEJ SPRAWIEDLIWY MODERATOR DISCORDA +WIEK TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) +VASTO LORDE ARENASKILLA +BO TAK +WIEK NA TAK Edytowane 8 Lutego 2020 przez MroKu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammilar Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 +VASTO LORDE ARENASKILLA +wiek +staz na tak lul 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Aplikant nie może posiadać żadnych warnów w ciągu ostatnich 6 miesięcy Masz warna na koncie Kolejne przepuszone, czemu to wisi? Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi