GoDeR Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Propozycja to: plugin na noblock Treść: Dodanie pluginu na noblocka takiego jaki jest na np Only Mirage i 3Maps. Ułatwiło by to gre strażnikom, ponieważ nie dało by się wsadzić kosy w plecy przechodząc przez model. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 (edytowane) po chwili ogarnąłem o co Ci chodzi, tak, tak. Uniknie się wtedy takich sytuacji jak https://www.youtube.com/watch?v=u35VjKSf7wo Edytowane 28 Stycznia 2019 przez tbhfam ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czyli wpisujesz /nb i wbijasz kose w plecy. Wychodzi na to samo. Nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demov Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acti Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 38 minut temu, Lubie 7daysy napisał: Czyli wpisujesz /nb i wbijasz kose w plecy. Wychodzi na to samo. Nie. /nb nie powoduje, że jesteś w stanie przenikać przez osoby z przeciwnego teamu, innymi słowy nie będzie kos przez modele 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irelia Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak, jest to dosyć uciążliwe będąc w CT, zwłaszcza gdy vip/svip biegnie w twoim kierunku i szybki koniec rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 @ tbhfam ?+ Można dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wielkie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 1 godzinę temu, tbhfam ? napisał: /nb nie powoduje, że jesteś w stanie przenikać przez osoby z przeciwnego teamu, innymi słowy nie będzie kos przez modele w takim razie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak, pisaliśmy wcześniej o tym na grupie dla adminów, sam chciałem to zaproponować. Czemu ktokolwiek jest na nie w tej propozycji? Nasze jb na arenie polega tylko i wyłącznie na buntach w odróżnieniu do JailBreak'ów innej sieci, co należy zmienić i stopniowo zaczynamy to robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Jestem na tak. Utrudni to bunty i ludzie wreszcie zacza prowadzic kreatywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 A przypadkiem nie ma komendy w ct /nb? Nie jestem pewny ale chyba jest, a jak nie ma to jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 28 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Plugin został wgrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 7 Lutego 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi