twsddzmp Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nick: twsddzmp Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem graczem bardziej nocnym, ale w dzień też sobie dużo pogram, ale bardziej mi chodzi o tą noc... Czasami w nocy jest po 10-12 osób z czego wbije grupka 4 osób i zacznie wyzywać (autentyczna sytuacja TOM3K wbił i ich zmutował, bo go poprosiłem na steam), wracając chciałbym bardzo pomóc ogarnąć kulturę i zachowanie w godzinach wieczornych ,nocnych oraz porannych. Jestem osobą spokojną nie wyzywam bez powodu oraz nie wybucham emocjami. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem 6razy adminem. Jak długo gram w CS:GO?: od 2014 ( wsm na 2kontach mam przegrane 2,2k godzin) miałem przerwę między 2017-2018 do czerwca, później grałem aktywnie ,aż do teraz. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 18-12 (jak są wakacje czy inne rzeczy), a w dni szkolne 15-2 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninja] twsddzmp/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: SM normalne nie jailbrakowe 8/10, jailbrakowe 3/10 (uczę się thx diablo za pomoc) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/twsddzmp/ Mikrofon: TAK Mutacja głosu: NIE Czy przeczytałem regulamin Admina?: TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 -mutacja Chłopie 900 minut w ciągu dnia, ty nie masz życia czy co. Za tą aktywność TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie Nie wydaje mi się abyś miał 15 lat i wydaje mi się, że nie będziesz umiał ogarnąć serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 24 minuty temu, twsddzmp napisał: wsm na 2kontach mam przegrane 2,2k godzin Jak tak piszecie to dajcie 2 linki do konta steam, dzięki. +Aktywność - 25 minut temu, twsddzmp napisał: Znajomość SM: SM normalne nie jailbrakowe 8/10, jailbrakowe 3/10 (uczę się thx diablo za pomoc) XDD? Jest SM JailBreakowe? Nie wiedziałem, może @ SK4N3Rnam je przedstawi xD? Chciałbym zobaczyć to 8/10 SM nie JailBreakowe. -Mutacja -Wiek(Obstawiam że masz mniej) +SB, nie jest zły. Ale i tak na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 - mutecja + wiek + aktywność (jak ty ? jakim cudem taka aktywność ?!) Nadciągane tą aktywnością na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 -mutacja +ogarnięty i miły +Aktywność ty powaleńcu NA TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marysia Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 -mutacja + mega duża aktywność Dałbym okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 - zachowanie nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PompkaBiceps Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie -mutacja -wydaje mi się że nie masz 15 lat A tak wogule co to jest sm jb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABIXON Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 +Aktywność +ogarnięty Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NasNieDogoniaT Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Na Tak -Lekki kastrat +Ogarnia +Aktywność Nadaje sie tak mi sie wydaje 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Oczywiście że TAK +Gra o późnych porach(1,2 godzina) gdzie musi wołać mnie, żebym ogarnął serwer +aktywność +/- Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frosztj Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Tak +ogarnięty +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Sorry kumplu ale na Nie, -nie ogarniesz tego serwa -lubisz czasami krzyknąć (takie słabe nerwy masz) +niby aktywność jest liczona w tysiącach więc za to duży + -sm normalne i jailbreakowe to jest to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Nie +aktywność -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 -mutacja sm wątpie jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Okres próbny +aktywność -toxic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Na TAK -pozytywny człowiek -ogarnia -da się pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archmage Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Jestem na tak Ogarnia Jest aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 na nie ma z 12 lat xd mutacja- ogarnia zasady ct+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 (edytowane) Jestem na tak, opanowany i ogarniety, fakt moze nie ogarnac na poczatek ale sie mu pomoze a napewno na tak skoro w nocy gra. Regulamin ct raczej zna iz nie naduzywa !fk tylko daje kiedy jest potrzeba. Jeden z niewielu co jest mlody i opanowany, a przynajmniej jak ja go widze. Duze TAK!!!! Edytowane 27 Stycznia 2020 przez RUMUN_Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGonnaHitYa Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Na nie za mało sie odzywasz na serwerze brak mutacji sm 8/10 ? napiszesz plugin ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Na Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoMwieLL Opublikowano 28 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2020 Na nie. +aktywność -mutacja -toxic -wiek -Duzo nie potrzebnych skarg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi