frosztj Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Frosztj to krul Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Miałem kiedyś admina na tym serwerze znam jego społeczność,nie boje się dawać kar i wiem za co je dawać Doświadczenie w adminowaniu: na as admin hns i drv2 kiedyś admin na innych sieciach Jak długo gram w CS:GO?: od premiery,na obecnym koncie jakoś 2-3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: nie ma określonych godzin wchodzę kiedy mam ochotę Link GT: klik klikv2 Znajomość SM: 6/10 Link do profilu Steam: Klik! Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 25 Stycznia 2020 przez frosztj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 +wiek +sm Doświadczenie +aktywność TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 TAK +aktywność +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natural Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 no więc +sm +aktywność +doświadczenie +mutacja +bo tak +dobra morda tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 tak +wiek +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 No pewka, że tak piotrullo +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak +wiek +sm +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak aktywność sm wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak +wiek +sm +doświadczenie +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 A ty tam admina nie miałeś XD? 1. Sprawdzony 2. Ogarnięty 3. Dobra aktywność 4. Mutacja 4. TO FROSZTYJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 25 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Tak Wiek doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menco Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 +wiek +doświadczenie +sm Na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Na Tak +doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi