Cukierkoova Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Hejka, jestem Roksana, mieszkam w województwie warmińsko-mazurskim. W tym roku obchodzę swą 18 wiosnę. Interesuję się muzyką, głównie chodzi o śpiew oraz robieniem kawusi i drineczków. Mam bardzo rozbieżny charakter, dlatego mam wiele zainteresowań, których nie chce mi się wymieniać, nie gryzę i staram się być miła hahaha. Często możecie mnie spotkać na ts jak i forum, pozderkii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZlyCzlowiek Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Siemaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Jak mi zrobisz drinka możesz być nawet moją dziewczyną xD Heja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Moja żonka taka aktywna ? No to skocz do sklepu bo browarka. Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Houdini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 4 godziny temu, Houdini napisał: Moja żonka taka aktywna ? No to skocz do sklepu bo browarka. @ Houdini ty to taki romantyk jesteś i zarywasz do każdej laski XD Siemka Roksana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Hej Nie ufaj hudininiemu, to podrywacz Zapraszam na serwerki a nie tylko na CB :p. Zawsze możesz też zasilić szeregi discorda, którego udało się nawet troszku ożywić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Hejo! Polecam serwer JB mamy tam wyborne kuchnie Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Hejka, Nie ufaj houdiniemu bo jest czterem Matysiak jest noobem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi