NasNieDogoniaT Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nick: ✖NasNieDoginiaT✖ <JB>. Wiek: 16 w lutym 17. Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Dlaczego ja? hmm nie znosze tej patologi na serverze która jest cały czas nadużywanie mikrofonu to 1 i najważniejsza rzecz. Nie mówie tu o wyzywaniu bo sam mam z tym problem ale jestem pewny że z stanowiskiem admina to sie zmieni . Chciałbym dostać okres próbny ponieważ jestem pewnien ze dam sobie rade. Doświadczenie w adminowaniu: Miałem na cs 1.6 BaseBuliderach . Jak długo gram w CS:GO?: od 2016 do 2018 i wróciłęm coś pod koniec 2019. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Gdy wracam ze szkoły 16-19 ? ale później tez jestem często. Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] ✖NasNieDoginiaT✖/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 2/10 bo nie miałem stycznosci z CS GO ale każdy musi od czegoś zaczynać . Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198880037309/ Mikrofon: Sprawny bez szumów . Mutacja głosu: Tak ale podobno mam mutator ;/. Czy przeczytałem regulamin Admina?: Oczywiście. P.S bo brakuje mi w tym wzorze podania Coś o sobie: Nazywam się Alan pochodze z Łodzi uczęszczam do szkoły mundurowej na profilu Wojska Jestem dosyć wesołą osobą z poczuciem humoru lecz ten humor spada gdy widze patologie serverową Dziekuje za poświecony czas licze na pozytywny werdykt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ejej, generalnie to jest bardzo dobry i ogarnięty kandydat, ale godziny w oczy bolą . Na tak, warto dać mu szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Tak +wiek Edytowane 16 Stycznia 2020 przez LeMoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 TAK +Chłop ogarnia +Przemiła osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 wbilem wczoraj na jb to wydawales sie spoczko :v +wiek +ogarniety tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Wydaje się ogarnięty +wiek +aktywność Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na Tak +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MroKu Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 o ezu ilu tych adminów na tak +ogarnia +wiek -godzniny dostępnosci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tak +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kellow Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Ta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARNOK Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 na Tak +ogarnia +wiek -godzniny dostępnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Na tak +wiek -aktywnosc ale nadrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tak +ogarnia +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUN_Andrzej Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nie, sam przyznałeś się do tego że wyzywasz.... Chcesz ogarnąć 'patole' a sam ją poniekąd powodujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 XD nie -sam wyzywasz -czesto robisz freekille czyli nie ogarniasz ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chakrapoprostuPOLSKA Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 (edytowane) Sorry ale na Nie -Twoje ct jest słabe (pisałeś mi na pv Że się jeszcze uczysz gdy dałem ci ctbana, więc się naucz potem pisz podanie) -Godziny w których grasz to też taka średniawka -Gdyby Cię nikt nie uciszał mógłbyś gadać bez przerwy -nie wydaję mi się że ogarniesz JB bez sm powyżej 3/10 -skoro sam czasami obrażasz to przestań to robić jako zwykły gracz, i dopiero pisz podanie +za wiek To chyba wszystko co chciałem powiedzieć Edit: to JD w opisie na steam ci nie pomaga Edytowane 16 Stycznia 2020 przez Chakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Tak Wiek Aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Na tak. +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 tak wiek+ gt+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 znajomość regulaminu - 1/5 możliwość składania kolejnego podania za 2 tygodnie (01.02.2020) Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi