yohny Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 1. Propozycja to: dodanie komendy sm_sban (silenceban) (nick) (czas) (powód) Treść: Komenda przydałaby się administratorom, służyłaby głównie do tego, kiedy administrator jest na sm_ukryj, a skraca, odbija się większa ilość osób, jak wiemy każdy gracz widzi powiadomienie o banicji, a ta komenda pprostu nie pokazywałaby tego powiadomienia, przez co gracze nie wiedzieliby, że administrator siedzi na /ukryj i banuje za złamanie regulaminu.2. Propozycja to: automatyczne sm_ukryj po wejściu na serwer Treść: Miałoby to duże zastosowanie wśród serwerów deathrun/3maps mogłoby pomóc administratorom, którzy wchodząc na serwer zdradzają, że na nim są i nici z banowania za cheaty/skracanie/odbijanie bo gracze już wiedzą, że jest on na serwerze. Oczywiście byłaby opcja wyłączenia tej opcji w menu sm_admin. PROSZĘ O WYPOWIADANIE SIĘ POD TĄ PROPOZYCJĄ TYLKO ADMINISTRATORÓW / MAJORÓW SERWERÓW! DZIĘKUJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 1. Jestem na tak, dobra propozycja. 2. Nie wiem czy to zrobią, bo jeszcze trzeba by było wyłączyć powiadomienie o wejściu SVIP'a na serwer gdyby był nim ten admin, trochę roboty by było, ale na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Bardzo dobry pomysł. Jestem ZA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 1. Jestem za. 2. Jest do zrobienia, za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Fajne propozycje na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 2x TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueFox Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Napewno by pomogło. Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Wiecie, że jeśli tutaj będzie dodane to większość adminów z pozostałych serwerów też będzie chciała. Według mnie nie jest to potrzebne w obecnej chwili. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Można to wprowadzić, przyda się, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 2 razy na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 1. zapamiętaj kto skraca, to nie trudne 2. nie da się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi