wiesiu_HACKER Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Propozycja to: Dodanie nowej rzeczy/ciąg dalszy starejTreść: Dodanie EVENTÓW np. raz na miesiąc w których będzie można wygrać kredyty (jeśli ktoś wygra kilka razy to może i VIPA) w wakacje było takie coś więc może by kontynuować fajna zabawa.NOWA RZECZ która urozmaici rozgrywkę. |MOJA SUGESTIA| Wyzwaniem mogła by być aktywność, ilość zabitych osób, ilość zdobytych kredek(NIE LICZAC PRZELEWÓW i KUPNA) Edytowane 8 Stycznia 2020 przez SK4N3R 1 2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Zmieniam kolor. Przez SK4N3R, 8 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Wyjaśnij proszę słowo 'Eventy', bo nikt tu nie czyta myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiu_HACKER Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Eventy różnego rodzaju wydarzenia w których można coś wygrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Aktualnie moja propka jest w trakcie "rozpatrzenia": czekamy. Na więcej póki co nie ma co liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soniu199225 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 taki konkurs na kredyty to nie najgorszy pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Mozna spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Generalnie jeśli chodzi o wydarzenia na dany serwer powinien MAJOR wyjść z inicjatywą do @ xBonio a jak widać MAJOR nic nie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 15 godzin temu, wiesiu_HACKER napisał: Eventy różnego rodzaju wydarzenia w których można coś wygrać. Powiem Ci, że się dowiedziałem, dzieki 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Event to znaczy że co jakiś miesiąc można coś wygrać ale żeby wygrać z tego eventu to trzeba wykonać zadanie, które jest pokazane i jest na to damy czas ile czasu ten Event będzie i jak długo to zadanie trzeba wykonać czy w kilka godzin czy tam w 2 dni tak to wygląd Mam nadzieję że Ci pomogłem wyjaśnić @ xBonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 2 minuty temu, EzBucks ツ napisał: Event to znaczy że co jakiś miesiąc można coś wygrać ale żeby wygrać z tego eventu to trzeba wykonać zadanie, które jest pokazane i jest na to damy czas ile czasu ten Event będzie i jak długo to zadanie trzeba wykonać czy w kilka godzin czy tam w 2 dni tak to wygląd Mam nadzieję że Ci pomogłem wyjaśnić @ xBonio Wiem co to znaczy słowo Event xD Nie rozumiem, jakie eventy xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Widzę że wasze rozumowanie jest na poziomie podstawówki, także wyjaśnię że @ xBoniochodzi jakiego typu chcecie event( Aktywny HNS, TOP ZABÓJSTW, czy inny tego typu zaproponowany event). Chcecie event A nawet nie wiecie jaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 19 godzin temu, wiesiu_HACKER napisał: |MOJA SUGESTIA| Wyzwaniem mogła by być aktywność, ilość zabitych osób, ilość zdobytych kredek(NIE LICZAC PRZELEWÓW i KUPNA) chyba tu macie propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 kurła, dobra wielkość czcionki myślałem, że to ~~~~~~~~ zakończająca propozycje 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 9 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2020 Są konkursy organizowane co jakiś czas, to starczy. Nie Podałem tylko dwa, nie chce mi się więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2020 Konkursik niedawno wystartował: Propozycja została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi