Skocz do zawartości

[Przyjęta] Dodanie KONKURSÓW

Udostępnij

wiesiu_HACKER

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: Dodanie nowej rzeczy/ciąg dalszy starej
Treść: Dodanie EVENTÓW np. raz na miesiąc w których będzie można wygrać kredyty (jeśli ktoś wygra kilka razy to może i VIPA) w wakacje było takie coś więc może  by kontynuować fajna zabawa.
NOWA RZECZ która urozmaici rozgrywkę. 
|MOJA SUGESTIA| Wyzwaniem mogła by być aktywność, ilość zabitych osób, ilość zdobytych kredek(NIE LICZAC PRZELEWÓW i KUPNA) 

Edytowane przez SK4N3R
  • Lubię to! 1
2. Nie można używać w swoich wypowiedziach koloru czerwonego oraz zielonego. Wyjątkiem od tego są Użytkownicy posiadający odpowiednie rangi (Kolejno Właściciel Sieci/Opiekun Serwera/Major Admin Serwera oraz Moderatorzy). Zmieniam kolor.

Przez SK4N3R,

Event to znaczy że co jakiś miesiąc można coś wygrać ale żeby wygrać z tego eventu to trzeba wykonać zadanie, które jest pokazane i jest na to damy czas ile czasu ten Event będzie i jak długo to zadanie trzeba wykonać czy w kilka godzin czy tam w 2 dni tak to wygląd 

Mam nadzieję że Ci pomogłem wyjaśnić @ xBonio

2 minuty temu, EzBucks ツ napisał:

Event to znaczy że co jakiś miesiąc można coś wygrać ale żeby wygrać z tego eventu to trzeba wykonać zadanie, które jest pokazane i jest na to damy czas ile czasu ten Event będzie i jak długo to zadanie trzeba wykonać czy w kilka godzin czy tam w 2 dni tak to wygląd 

Mam nadzieję że Ci pomogłem wyjaśnić @ xBonio

Wiem co to znaczy słowo Event xD

Nie rozumiem, jakie eventy xD

• Haha! 1

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności