raven Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie napisów nad głowami wardena i deputy.Treść: Czasami dzieje się tak, że więźniowie są przyzwyczajeni do modelów z innych sieci (gdzie nasz deputy to na niektórych sieciach warden), bądź po prostu się mylą i idą za złą osobą w przypadku, gdy mają podążać za wardenem, za co zostają później zabijani. Proponuję albowiem, aby dodać coś takiego, jak na niektórych innych sieciach, czyli napisy nad głowami wardena i deputy, mogą one wyglądać w następujący sposób: Z CIENIEM W TLE: https://imgur.com/a/2dTJqlM https://imgur.com/a/Jbc1o8q BEZ CIENIA: https://imgur.com/a/KEC37CE https://imgur.com/a/XPnTT7P Edytowane 27 Stycznia 2019 przez raveN Dodaje napisy bez cieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joski Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 NA TAK Bardzo często łapie się na takie coś np; 'Idziecie za mną do odw' Nie mogę zobaczyć za kim ide deputy/warden/ czy normalny cetek. !SHOWNAME sie czasem buguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Nie widzę jakoś często by gracze się mylili, ale taki mały napis nad głową może się przydać. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zdecydowanie na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 No powiem Ci, że fajny pomysł Jamakaszi mógłby pomyśleć Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 fajny pomysł Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na NIE. Napisy tylko i wyłącznie utrudniałyby grę strażnikom. Często ujawniałyby pozycję wardena/ deputego, gdyby chowali się np. za skrzynią, murkiem. Wystarczy wejść na mapę waterside i zobaczyć jak to wygląda po podniesieniu AWP. Trzeba zmienić głupią mentalność graczy i nie zabijać więźniów, jak po pół sekundy po odliczeniu nie idą za wardenem tylko deputy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AppleJack Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na Nie Powody podał SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Będzie nowy model wardena. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 28 Stycznia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi