Hadesiak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Nick: Hades Wiek: 16Lat 03.10.2003 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem bardzo aktywny na serwerze (arenaskilla.pl), Potrafie komuś pomuc, Jestem ogarnięty w sprawach serwerów, komputerów itp, Pomogę zawsze komuś, Słaby Toxic, Miły, Śmieszek no i ogarnięty. Doświadczenie w adminowaniu: Kiedyś byłem adminem na kolegi serwerze który już padł i byłem moderatorem na innych kilku serwerach, Także myśle że bym się spisał Mikrofon: TAK Corsair HS45 Surraund Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198877313327/ Cieszyłbym Się Jakbyście mnie przyjeli Pozdro! Edytowane 3 Stycznia 2020 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Termii Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 To na admina czy na moderatora bo już sam nie wiem.. Na NIE śmiech na sali konto założone pod podanie. eloooooo o/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poooo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Hadesiak napisał: pomuc pomóc* NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIDDEN Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadesiak Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 3 godziny temu, Termii napisał: To na admina czy na moderatora bo już sam nie wiem.. Na NIE śmiech na sali konto założone pod podanie. eloooooo o/ jesli nie ma miejsca na admina to moge moderatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 8 minut temu, Hadesiak napisał: jesli nie ma miejsca na admina to moge moderatora nie zwolnię miejsca tak szybko mój miły przepatrz sobie forum, zobacz jak to wszystko u nas wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 (edytowane) Jestem na nie, popatrz trochę na forum Edytowane 3 Stycznia 2020 przez Ciosek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Admin to za mało na twoje możliwości. Jestem za moderatorem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Sorry ale nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 17 godzin temu, Hadesiak napisał: pomuc 17 godzin temu, Hadesiak napisał: ogarnięty w sprawach serwerów, komputerów it Nasłuchałem się jaki to ogarnięty jesteś 😂😂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 4 Stycznia 2020 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi