Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie TS3

Udostępnij

cinekxmachu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na admina, na serwerze TS3 - arenaskilla.pl. Bardzo chętnie rozpisałbym się tutaj na swój temat, lecz nie chcę tylko o sobie słodzić, a wiem, że osoba czytająca to znudzi się po połowie czytania.

Mój nick na serwerze: mach;

Liczę już 16-ście wiosen;

Jestem osobą aktywną na serwerze, bywam tam praktycznie codziennie. Wielka ze mnie dusza towarzystwa, jestem miły i uprzejmy. Jak na swój wiek jestem bardzo dojrzały. Lubię poznawać nowe osoby, co pokazało, to ile osób poznałem na serwerze TS3. Zarówno jestem osobą rzetelną, systematyczną, jak i odpowiedzialną. Jestem bardzo zainteresowany posadą administratora na tym jakże wspaniałym serwerze TS3.

Kiedyś posiadałem swój własny serwer TS3 który liczył miesięcznie ponad 3 tysiące wejść. Wszystkie treści tam były wzorowo moderowane przez moją osobę. Niestety przez brak funduszy byłem zmuszony zamknąć serwer.

Oczywiście przeszedłem mutacje głosu. Tak samo oczywiste jest to, że posiadam sprawny mikrofon.

Link do mojego (drugiego - pobocznego - na którym aktualnie gram i przebywam): https://steamcommunity.com/id/cinekxmach/

Dziękuję za uwagę, życzę wszystkim czytającym szczęśliwego nowego 2020-stego roku!

• WOW MEGA! 1

• PiKe odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności