cinekxmachu Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Witam, chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na admina, na serwerze TS3 - arenaskilla.pl. Bardzo chętnie rozpisałbym się tutaj na swój temat, lecz nie chcę tylko o sobie słodzić, a wiem, że osoba czytająca to znudzi się po połowie czytania. Mój nick na serwerze: mach; Liczę już 16-ście wiosen; Jestem osobą aktywną na serwerze, bywam tam praktycznie codziennie. Wielka ze mnie dusza towarzystwa, jestem miły i uprzejmy. Jak na swój wiek jestem bardzo dojrzały. Lubię poznawać nowe osoby, co pokazało, to ile osób poznałem na serwerze TS3. Zarówno jestem osobą rzetelną, systematyczną, jak i odpowiedzialną. Jestem bardzo zainteresowany posadą administratora na tym jakże wspaniałym serwerze TS3. Kiedyś posiadałem swój własny serwer TS3 który liczył miesięcznie ponad 3 tysiące wejść. Wszystkie treści tam były wzorowo moderowane przez moją osobę. Niestety przez brak funduszy byłem zmuszony zamknąć serwer. Oczywiście przeszedłem mutacje głosu. Tak samo oczywiste jest to, że posiadam sprawny mikrofon. Link do mojego (drugiego - pobocznego - na którym aktualnie gram i przebywam): https://steamcommunity.com/id/cinekxmach/ Dziękuję za uwagę, życzę wszystkim czytającym szczęśliwego nowego 2020-stego roku! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Wowowo, nawet dobrze napisane podanie :o. Okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Okresik próbny jak najbardziej :)) Podanko ładne ale słabo czytelne :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Na nie. Na TS jest i tak od groma adminów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Fajne podanko.Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 dużo adminów na ts ale tobie również można dać szanse, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Niech będzie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Fajno podanie na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelu Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 No jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekxmachu Opublikowano 30 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 20 godzin temu, Matysiak napisał: Wowowo, nawet dobrze napisane podanie :o. Okres próbny. gdzie się zgłosić na okres próbny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciosek Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 2 godziny temu, cinekxmachu napisał: gdzie się zgłosić na okres próbny? Na okres próbny się nie zgłaszasz tylko możesz go dostać np na 2 tygodnie Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 No pewka że Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 30 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Wszystko fajnie tylko, że aktualnie jest 6 adminów + ja. Na serwerze nie ma co robić . Nie potrzebna mi kolejna osoba, która będzie się nudzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 30 Grudnia 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi