fili Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Link do steam: _fili Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198271270968/ Nick oskarżonego: Spray Opis sytuacji: Kułtułka Serwer: rt1 Dowody: demo z godzinki 00.18 mapa overpass Edytowane 28 Grudnia 2019 przez fili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrWhite Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Spray - gag 3d - obraza, życzenie śmierci. (nadane) @ SchMidT @ SKJmoglibyście jeszcze sprawdzić demko? Nie jestem pewny tego ale było parę akcji dziwnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 @ SchMidT@ SKJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 2 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2020 Pozwoliłam sobie sprawdzić to demko. 1:25 - kocur fest (polecam zerknąć) 2:10 - Spray nie miał prawa wiedziec, że przeciwnik tam jest. 2:45 - doskonale wiedział w ktorym momencie strzelić? 3:40 - skąd wiedział, że akurat z tamtąd wyjdzie? jeszcze oddał perfekcyjny strzał. 3:43 - tu jest skomplikowane. Moim zdaniem nie mógł go widzieć bo akurat dał scope'a 5:08 - idealne wychylenie w miejsce gdzie znajdował się przeciwnik. 6:00 - idealne wychylenie na przeciwników 6:45 - perfekcyjne trafienie w przeciwnika, headshot z noscope. 7:03 - wiedział, że będzie w drzwiach (tu nie jestem pewna bo 2 rundy to sprawdził) 7:58 - dobre wychylenie + strzał w głowę. 8:40 - Nie mógł wiedzieć, gdzie znajduje się przeciwnik (chodził cały czas na shifcie) - został zabity. Moim skromnym zdaniem wh, lecz rozpisałam w miare co ja o tym sądze. Act wasza robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Gracz odpalony = Gracz Zbanowany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi