Shirokou Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Siema, z tej strony Maciek (nick: Shirokou) chciałbym przywitać się z wszystkimi obecnymi na forum Gram na serwerze deathrun v2 cs 1.6. Mam nadzieję, że zostanę tutaj dłużej. W wolnym czasie bawie się grafiką i tworzeniem mini gierek. Jestem otwarty na nowe znajomości i staram się pomóc jeżeli jestem w stanie Więc jeżeli czegoś potrzebujesz pisz może akurat dam radę pomóc Strzałka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuteK Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogastoziomal Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 witam witam😃 wpadnij tez na inne serwery🤩 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Witam witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domcia Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chop Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 hejka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 (edytowane) Hej Macieju! Zachęcam do składania podań na grafika, bo aktualnie mamy tylko jednego :p. Edytowane 28 Grudnia 2019 przez Matysiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shirokou Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 55 minut temu, Matysiak napisał: Hej Macieju! Zachęcam do składania podań na grafika, bo aktualnie mamy tylko jednego :p. Myślę, że takowe złożę ale chcę tu troche poegzystować z ludzmi, zadomowić się. Jak będę czuł, że w miare dużo osób znam to złożę podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giga Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 siemaneczkooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamer Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dumbass Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzefGonzix [t] Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 bry bry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T0M3K Opublikowano 31 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Witamy! Zachęcam do przetestowania każdego serwera Areny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumiasty Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi