ワンタップ- iwnl - Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Nick:✪ワンタップ - iwnl - Wiek:18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ponieważ sądzę że przydał by się na tym serwerze ktoś kto umiałby uczynić serwer lepszym , na serwerze często wchodzą osoby z niedozwolonymi modyfikacjami które dają im przewagę nad innymi Doświadczenie w adminowaniu: Byłem kiedyś adminem na jednej z sieci serwerów Counter Strike Global Ofensive aczkolwiek z czasem admin został mi odebrany ponieważ tamtejszy założyciel chciał się tylko wzbogacić i nie myślał o innych. Jak długo gram w CS:GO?: W CSGO gram już dość długo będzie jakoś ponad 3 lata przez ten czas nauczyłem się dobrze grać oraz dostrzegać graczy łamiących regulaminy CSGO. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Najczęściej jestem po południu , w weekendy jestem rano oraz wieczorem. Link GT: https://www.gametracker.com/player/✪ワンタップ - iwnl -/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: 2/10 ale jeśli został bym adminem nauczył bym się tego bardziej. Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198343390217/ Mikrofon: Tak Kontakt: Steam Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak, przydadzą się admini na tym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scot Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koncu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deriv Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Pewnie, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElChapo Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamyK Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NTM Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 -Na serwerze potrzeba adminów Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na tak, tylko aktywność popraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dover Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★N!k0★ Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiFu Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>3$Pupu$3< Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Napisz do dowolnego Major Admina* lub Opiekuna Serwera* na Pw, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do dowolnego Właściciela Sieci. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi