Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na admina

Udostępnij

Nacpany_Lisek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam https://steamcommunity.com/id/0195235/

Link do steam oskarżonego : https://steamcommunity.com/id/adasjestspokoxd

nick oskarżonego : Adaś ArenaSkilla.pl = tetsuya 

opis sytuacji poszedłem na chwile na AFK na spec bo mnie mama zawołała na śniadanie i jak wróciłem to dostałem bana na 30 minut za nadmierny AFK 

serwer : drv1 

dowody : demko 

godzina : od 11:30 do 11:45 jakoś tak 

dostawałeś 2 ostrzeżenia poczym kicka a potem wbiłeś jeszcze raz i afk w spec spowrotem moim zdaniem ban słuszny

ty sobie godziny nabijasz dopiero co odrzucili ci podanie ze brak aktywnosci a tera na spec siedzisz czyli sb godziny nabijasz jak cie kicknol to po 3 min wbiles spowrotem na spec

to czemu nie wyszedl z serwera a potem jak wbil to spowrotem na spec?!

• Smutne. 1
  • Haha! 1
łączę 2 posty w 1

Przez SK4N3R,

no to sie wtedy pisze do tej osoby na pv lub na chat a pozatym na sepc nikomu nie przeszkadzam po to jest spec do AFK

nie ma w taryfikatorze banów nic o nadmiernym AFK więc myśle że nie ma za to bana, a poza tym w tych godzinach nie gra tylu graczy żeby serwer był chociaż do połowy zapełniony

@Trol_Psycholpo pewnym czasie bot powienie ci dać kicka. Zauwazylem ze nie dal upomnialem cie cie slownie 2 razy nie odezwales sie ani zareagowales poczym dalem ci kicka. Po kicku wbiles ODRAZU na serwer i znowu na spec. Dla mnie to był nadmierny afk i zajmowanie slota oraz być może nabijanie godzin do tego żeby mieć łatwiej admina. Jeżeli odchodzisz od komputera to powinienies wyjsc bo zajmujesz tylko slota dla innego gracza. Tyle mam do powiedzenia. Dziękuję. :D

Ja teraz jestem u liska i mama to zawołała to jego wina a jak zobaczyłem że AFK dostał to mu wbiłem na serwer i znowu na spec nie było to zaledwie 5 minut i bana dostał bez sensu 

Mówię ci że ja mu wbiłem! Żeby jak wrucił to żeby wyszedł 

Edytowane przez Pawelu10

@Trol_Psycholjeżeli masz coś do załatwienia na dłuższy okres czasu to się wychodzi z serwera, jeżeli dostałes 2 słowne ostrzeżenia i 1 raz kicka i znowu wbiłeś na specta to akurat ban był słuszny, bo mogłeś sobie gdzieś iść coś załatwić, a godziny by się nabijały aby dostać admina bez grania... Jak dla mnie do odrzucenia

Skarga jak najbardziej do odrzucenia. Jeżeli masz afk to po prostu wyjdź z serwera a nie zapychasz slota bo nabijanie minut afcząc nic ci nie da. 

A w sprawie tego afka. Skoro go miałeś to po wyrzuceniu z serwera dlaczego wróciłeś i ponownie poszedłeś na spect? :nibbaWhat:

Ban słuszny. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności