ravii Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam Serdecznie! Dziś piszę poradnik dla nieco nowszych graczy AS! Będzie on przedstawiał jak odpalić spadochron na serwerze JailBreak! Krok numer 1: wchodzimy do grupy Arenaskilla.pl Spoiler https://steamcommunity.com/groups/ArenaSkilla_pl Krok numer 2: - Wchodzimy w - Krok numer 3: - Wchodzimy w zakładkę Drużyna Krok numer 4: - Wchodzimy w "Tag klanu grupy Steam" - Klikamy tag grupy Krok numer 5: - Wchodzimy na serwer i pod klawiszem "E" mamy nasz wspaniały spadochron! Mam nadzieje że poradnik się spodoba i pomoże Nowszym graczom na serwerze! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Bardzo wartościowy poradnik, widać że spędziłes dobre kilkanaście godzin swojego cennego życia. Dziękuję, nie! Dziękujemy że jesteś bohaterze! Leci - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeMoN Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Nawet fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 kurła ale hamska reklama innych tagów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Spk poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 Słabyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 fajen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 a gdzie tag clique dobry poradniczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 20 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) liczyłem na coś lepszego poradnik od drugiej wskazówki jest dla mnie mało czytelny. wystarczy jeden screen, aby w łatwy i prosty sposób opisać punkty: 2,3,4 z Twojego poradnika Spoiler i jeszcze ten wstęp do każdego kroku xd Spoiler Edytowane 22 Grudnia 2019 przez SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 emmm, no powiedzmy, że może być, może się komuś przyda. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Mogło być lepiej ale to co miało zostać przekazane tym poradnikiem to raczej zostało ode mnie łapa w górę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi