7days Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/on_lubi_7daysy Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198815395212 Nick oskarżonego: Jozek Opis sytuacji: chlopowi sie serwer na glowe wali, on nic nie robi nawet po moich prosbach, a nastepnie wychodzi Serwer: jb Dowody: @xKacperskykilka innych graczy, demo dzis 21:00 jb_kucukisyan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefxkacp Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 potwierdzam była patologia i józek nie wytrzymał presji i uciekł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 5 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2019 No niestety potwierdzam Jozek, nie dajesz sobie rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 pewnie nawet nic nie napisze XD każdy mowił ze to zly pomysl ale #major admin ktory jest 2headem wie swoje 🙃 btw potwierdzam 1 Takie opinie zostaw dla siebie /obraza Przez PiKe, 6 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozek Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Musiałem wyjść z pilnego powodu a nie żadna presja, jesli mnie poprosi major to mu powiem dlaczego. Wam się niemuszę tłumaczyć 2 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReT Opublikowano 6 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2019 Ale to nie pierwsza sytuacja gdzie nie ogarniasz serwera i ciągle są na ciebie skargi.Wczoraj tak gdzieś o 22:30 na mapie jb_facebook nadużywałes przywilejów admina co po chwile respieąc sobie piłkę i się nią bawiłeś, a kiedy napisałem, że nadużywasz admina poszedłeś wyrzucić piłkę za mape i napisałeś "już nie" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 7 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 W dniu 6.12.2019 o 10:08, Jozek napisał: Musiałem wyjść z pilnego powodu a nie żadna presja, jesli mnie poprosi major to mu powiem dlaczego. Wam się niemuszę tłumaczyć jesteś śmieszny XDDDD WE człeku sam zrezygnuj bo nikt cie niechce jako admina bo gowno robisz z tego co slysze lulz tak czy siak bedzie dengu z czasem hah 3 1 Spam po raz kolejny, tak jak mówiłem, tym razem Warn. :) Przez raven, 7 Grudnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadystka Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Obejrzałam demko okej fajnie Admin Józek kompletnie nie ogarnia sytuacji na serwerze, okej rozumiem dużo osób jeden admin ale bez przesady. 12:00 - Nie ogarnia co się kompletnie dzieję XD Każdy naduzywał mikrofonu tak na prawdę darł się a on miał to gdzieś fajen. 14:00 - włączył zabawę knifefight, która miała być runde wcześniej. Przed włączeniem zabawy Kacpersky zabił dwóch CTków, a świetny admin włączył zabawę. Kacpersky: mute- 60 minut - wydzieranie się (do nadania) - admin sobie tak o po prostu zlał i się świetnie bawił włączając zabawę ponad 5 godzin później wyszedł i koniec happy end kappa. Moim zdaniem Józek sobie nie radzi na posadzie admina także @ SK4N3Rdecyduj co z tym fantem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Admin został zdegradowany 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 8 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi