Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga

Udostępnij

7days

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/on_lubi_7daysy

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198815395212

Nick oskarżonego: Jozek
Opis sytuacji: chlopowi sie serwer na glowe wali, on nic nie robi nawet po moich prosbach, a nastepnie wychodzi
Serwer: jb
Dowody: @logo713x13.pngxKacperskykilka innych graczy, demo dzis 21:00 jb_kucukisyan

• WOW MEGA! 1

Ale to nie pierwsza sytuacja gdzie nie ogarniasz serwera i ciągle są na ciebie skargi.Wczoraj tak gdzieś o 22:30 na mapie jb_facebook  nadużywałes przywilejów admina co po chwile respieąc sobie piłkę i się nią bawiłeś, a kiedy napisałem, że nadużywasz admina poszedłeś wyrzucić piłkę za mape i napisałeś "już nie"

• WOW MEGA! 1

W dniu 6.12.2019 o 10:08, Jozek napisał:

Musiałem wyjść z pilnego powodu a nie żadna presja, jesli mnie poprosi major to mu powiem dlaczego. Wam się niemuszę tłumaczyć :)

jesteś śmieszny XDDDD

WE człeku sam zrezygnuj bo nikt cie niechce jako admina bo gowno robisz

z tego co slysze lulz

tak czy siak bedzie dengu z czasem hah

• Smutne. 3
  • Haha! 1
Spam po raz kolejny, tak jak mówiłem, tym razem Warn. :)

Przez raven,

Obejrzałam demko okej fajnie
Admin Józek kompletnie nie ogarnia sytuacji na serwerze, okej rozumiem dużo osób jeden admin ale bez przesady.
12:00 - Nie ogarnia co się kompletnie dzieję XD
Każdy naduzywał mikrofonu tak na prawdę darł się a on miał to gdzieś fajen.
14:00 - włączył zabawę knifefight, która miała być runde wcześniej. Przed włączeniem zabawy Kacpersky zabił dwóch CTków, a świetny admin włączył zabawę.

Kacpersky:
mute- 60 minut - wydzieranie się (do nadania) - admin sobie tak o po prostu zlał i się świetnie bawił włączając zabawę ponad 5 godzin później wyszedł i koniec happy end kappa.

Moim zdaniem Józek sobie nie radzi na posadzie admina także @ SK4N3Rdecyduj co z tym fantem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności