Lekter Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 (edytowane) Witam chciałbym zgłosić iż mapa się popsuła chodzi o hns_map_v3 po wejściu w teleport na części z dusta, normalnie jak powinniśmy zatrzymać sie na tej białej platformie to przez nią przenikamy i dostałem też info od graczy że inne teleporty poprostu zabijają bo zalicza to jako tekstury. GODZINA: 18:05 Pozdrawiam Edytowane 26 Listopada 2019 przez Mikrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esper Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Z mapą jest wszystko dobrze, przynajmniej mi się tak wydaje. Jeśli wiem o jaki teleport ci chodzi to jeszcze musisz sie trochę posunąć do przodu jak jestes w powietrzu bo zaraz pod teleportem jest dziura. A jeśli chodzi o te zabijajace miejsca to i tak chyba wszystkie te miejsca to tekstury wiec wsm dobrze ze cos takiego jest ( nie ma takich teleportów które zabijają na tej mapie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekter Opublikowano 26 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 chodzi o to że nigdy wcześniej takiego problemu na tej mapie nie miałem z tym teleportem w części dust Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Mapa nie jest po psuta tylko czasami tepeporty się bugują i tak się dzieje wtedy więc jest wszystko dobrze z tą mapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 27 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Mapka jest ok ale jest 1 teleport, na wyjściu którego można się łatwo zblokować w ściance tekstury (najprawdopodobniej problem zostanie rozwiązany w przyszłych 2-3 tygodniach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Moja propozycja to usunięcie mapy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Lancelot Opublikowano 4 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Mapka jest kozak, tylko trzeba umieć się posługiwać teleportami. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Nie mamy wpływu na plik .bsp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi