StopFanByte Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/tiquuwe/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/stomek231 Nick oskarżonego: TomSoneK Opis sytuacji: Mass fk przez kilka map i psucie klimatu serwera Serwer: JailBreak Dowody: Demko z mapy jb_mountaincraft_v6 godzina około 00:45 przyznaje się ,że to on [wcześniej było słychać jego głos}[ reszta dowodów 3 mapy wstecz] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 ja skończyłem grać o 00:00 i poszedłem spać 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Wiem że spam ale czemu nie dałeś linka do multikonta? 1 to skoro wiesz, ze spam to po co sie wypowiadasz. S P A M (: Przez Mikru, 25 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StopFanByte Opublikowano 25 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 28 minut temu, rajek1910 napisał: Wiem że spam ale czemu nie dałeś linka do multikonta? Ponieważ po tym jak powiedziałem że pisze na niego skarge wyszedł z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 32 minuty temu, StopFanByte napisał: Ponieważ po tym jak powiedziałem że pisze na niego skarge wyszedł z serwera To jest demko na takie coś 1 To UBT sobie zobaczy, nic nie wnosisz do tematu, spam. Przez raven, 25 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuteEs Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Psucie klimatu. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkuteEs Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Śmieszne jest to że piszę to osoba która dostaje muty gagi wyzywa niema żadnego szacunku zachowuje się jak rozpuszczone dziecko. Najbardziej kto psuje klimat serwera to są takie osoby jak ty ale co ja tam wiem 1 Nie wnosisz nic do tematu, spam Przez Mikru, 26 Listopada 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 26 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Oglądałem demko dla własnej ciekawości i muszę przyznać że nie wiem gościu jakie ty widzisz podobieństwo w głosie tamtego typa, do Tomsonka, bo na ten moment nic nie wskazuje na to że to on. Jak chcesz się na nim "wyżywać" bo masz do niego jakiś żal to nie wiem po co to robisz pisząc na niego taką skargę. Jak masz więcej dowodów niż tylko głos jakiegoś typa który udaję dziecko, lecz już samo to że udaję dziecko oznacza że jest z nim coś nie tak, to to przedstaw bo na razie sam pisząc tę skargę skazujesz ją na odrzucenie. Gość robił "FK" lecz porównywanie go do Tomsonka to trochę przesada, a jak jest jakaś reszta dowodów to może byś je napisał tutaj? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsonek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Ubt zrobicie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBonio Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 @ SK4N3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) brak demka, UBT nie zajęło się sprawą, elo Edytowane 3 Grudnia 2019 przez SK4N3R 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SK4N3R Opublikowano 3 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2019 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi