Domcia Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ♥Domcia♥ Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Ponieważ, na serwerze jest mało adminów, często są dzieci, które drą się i nie ma kto ich zmutować Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Byłam kiedyś adminem na serwerze Jak długo gram w CS:GO?: 2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-18 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/♥Domcia♥/185.40.196.238:30025/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 2/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/domciatoziomal/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Przeczytałam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Teraz, Domcia napisał: ♥Domcia♥ 1 minutę temu, Domcia napisał: Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak whatever, niech bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 ostatnio jak wbilem to tak srednio sie zachowywalas :v na tak (stuleja ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) 14 minut temu, 7days napisał: ostatnio jak wbilem to tak srednio sie zachowywalas :v na tak (stuleja ) Em no tak średnio mnie to przekonuje ;/ Okres próbny/Nie MASA STULEJ WIDZĄ DZIEWCZYNĘ I NA TAK XDD Edytowane 25 Października 2019 przez SKJ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EzBucks_YT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 -SM -wiek Nie no dziewczynie można dać szansę Jestem Na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dakar Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 nie aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reddy Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okres próbny Tu Mało I Tamtego Mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VexSo Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izz_Aldin Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi